Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarwoR - grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super prace! :) 

Jeden z lepszych grafików na tym forum. Polecam ;)

Najbardziej chyba przypadła mi do gustu strona Atharia.pl  :pls:

Pasjonat
Opublikowano

Płomienie w rogach nie wpływają korzystnie na widok Twoich prac.

Pracę są w miarę ładne, lecz dziwi mnie jedno... dlaczego czasami psujesz ich wygląd ? 

Konkretnie chodzi mi o np. Strona Arianea, wszystko super a tu nagle to powielane tło w ogłoszeniach  ^^ 

Albo ta sura w pracy dla Inomt2... robiąc prace z elementami o super jakości a kolejne dodanie takie rozciągniętej postaci całkowicie psuje wygląd ;x 

Btw. logo dla InoMT2 Kozak :)

Pozdrawiam.

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Płomienie w rogach nie wpływają korzystnie na widok Twoich prac.

Pracę są w miarę ładne, lecz dziwi mnie jedno... dlaczego czasami psujesz ich wygląd ? 

Konkretnie chodzi mi o np. Strona Arianea, wszystko super a tu nagle to powielane tło w ogłoszeniach  ^^ 

Albo ta sura w pracy dla Inomt2... robiąc prace z elementami o super jakości a kolejne dodanie takie rozciągniętej postaci całkowicie psuje wygląd ;x 

Btw. logo dla InoMT2 Kozak :)

Pozdrawiam.

Ta rozciagnieta sura to tylko dlatego że jest to tło do wyboru postaci wiec jej i tak nie będzie a innego renderu akurat pod reka nie miałem. Chcialem tylko zobrazować zleceniodawcy jak to będzie mniej więcej wyglądało

Polecam tego Pana. Nic tylko brać.

Kiedyś miałem przyjemność z nim pracować. Jeszcze za czasów jego początków z grafiką.

Miło, a jaki serwer to może pamiętam

Super prace! :) 

Jeden z lepszych grafików na tym forum. Polecam ;)

Najbardziej chyba przypadła mi do gustu strona Atharia.pl  :pls:

Miłe słowa aktualnie nie uważam sie za "lepszego" ani za "gorszego" grafika choć na tym forum sa naprawde ludzie utalentowani i doświadczeni tacy jak L&A, Kagura,Wredna, Julia czy nawet Mizune. Ale naprawdę dzięki :)
Opublikowano

Cześć, polecam Mateusza, InoMt2 jest moim projektem i grafika jest bardzo dobrze wykonana, liczę na współpracę :) polecam w 100% !

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Polecam tego Pana. Wykonał bardzo profesjonalną grafikę do Aivis, która urzekła nie tylko graczy lecz także administrację. Jestem pod wielkim wrażeniem jego umiejętności. Dodatkowy aspektem do współpracy z tym człowiekiem jest fakt, że utrzymuje z zleceniodawcą bardzo dobry kontakt i wykonuje wszystkie zlecenia w terminach.

Polecam jak najbardziej. :P 

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, wczoraj zamówiłem u pana Logo, Sygnaturkę i Avatara, jestem bardzo zachwycony wyglądem, szybkością zamówienia kontaktem oraz ceną za projekt! Polecam jak najbardziej ! :)

Opublikowano

5458114589883271049127.png

praca dla 'royai' jest ładna, ale jedyne co mnie denerwuje w logach to że są one takie cienkie (?) według mnie powinny być masywne, większe, bo to w końcu ono jest wizytówką serwera, chciałbym zobaczyć coś właśnie w tym stylu.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...