Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 - Karta sieciowa?

paffcio125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się czy ktoś wie co się stało z xenoxem.

Możliwe, że na hostingu padła karta siecowa?
Bo ani forum ani serwer nie działa.

Jeżeli ktoś coś wie na ten temat, proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Znowu awaria ale przeniosłem na inny serwer dane przez tryb awaryjny.Wszystkie dane są zachowane.Tylko problem z klientem jest bo ten nie chce się łączyć z nowym serwerem.

Opublikowano

Znowu awaria ale przeniosłem na inny serwer dane przez tryb awaryjny.Wszystkie dane są zachowane.Tylko problem z klientem jest bo ten nie chce się łączyć z nowym serwerem.

Czyli tak czy siak server off  :((

Opublikowano

Działa ale tylko CH2 xD,tzn po przeniesieniu na innego dedyka.Wszystko chyba jest ok po za tym że 1 Ch ale biorąc pod uwage liczbe graczy to i jeden Ch starczy :D

Opublikowano

Mi działa bo musze jeszcze porobić pare rzeczy,jak porobie to napisze wam co zrobić żeby sie zalogować.Wystarczy podmienić jeden pliczek co ma rozmiar 400 kb i będzie działać.Dowód że działa

c95DPwv.jpg

Opublikowano

Może od nowa zrobie cały serwer bo na xenoxie klient jest tak spakowany że nie da sie edytować.Da sie rozpakować ale już spakować żeby działał sie nie da.Więc dopóki nie ogarne nowego serwera to aktualizacji nie będzie.Tylko cudem sie udało przenieść na inny serwer bo nawet serverinfo.py nie dało sie spakowac po edycji.Ale zrobiłem innym sposobem.

Opublikowano

Może od nowa zrobie cały serwer bo na xenoxie klient jest tak spakowany że nie da sie edytować.Da sie rozpakować ale już spakować żeby działał sie nie da.Więc dopóki nie ogarne nowego serwera to aktualizacji nie będzie.Tylko cudem sie udało przenieść na inny serwer bo nawet serverinfo.py nie dało sie spakowac po edycji.Ale zrobiłem innym sposobem

Fajnie by było gdybyś naprawił xenoxa, albo chociażby nawet stworzył go od nowa tylko na takich samych plikach i aby konta zostały.

Bo sam wiesz, co się aktualnie stało z xenoxem, dawniej grało bardzo dużo ludzi, nie było się gdzie ruszyć na ch1 a teraz to pustki.

Myślę, że można jedynie Tobie zaufać abyś popracował nad serwerem.

Pozdrawiam i czekam aż serwer będzie działał.

Bo stronka xenoxa także nie działa.

Opublikowano

Niedługo będzie on,CH1 i CH2 będą działać ,chyba wystarczy 2 channele xD.Raczej więcej nie ma sensu bo tylko RAM zajmuje.

Opublikowano

nie wierzę , panina po tylu latach coś cie zaczęło interesować , czy to tylko tak na święta?

Moze tak tylko na swieta :D

Opublikowano

Wiadomo coś jeszcze na temat tego?

Chciałbym pograć, ale nadal mi nie działa ani strona ani klient.

Poczekaj cierpliwie :D

Opublikowano

Powinno być ok ,strona działa http://xenoxmt2.com.pl

Na głównej macie instrukcje co zrobić aby zagrać.

Należy pobrac plik root i wkleić go do katalogu w kliencie i to wszystko.

Po odpaleniu klienta powinno sie dac wejść do gry na CH1 lub CH2,nawet jak będą kropki przy statusie.

Opublikowano

No a poprzedni padał co pare dni? nie tylko raz na jakiś czas.Chyba zaczne robić nowego priva.I może jakieś forum zainstaluje.

Opublikowano

No a poprzedni padał co pare dni? nie tylko raz na jakiś czas.Chyba zaczne robić nowego priva.I może jakieś forum zainstaluje.

Nowego priva? na plikach xenoxa czy kupujesz jakies inne?

• 1 rok później...
Opublikowano

@paninax mam do ciebie sprawę związaną z Xenoxem, nie moge ci na pw napisać bo masz za dużo wiadomości, jeżeli jesteś zainteresowany i chcesz abym cie do tej oferty wprowadził napisz mi na pw jakiś kontakt do ciebie gg,skype,facebook,ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...