Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unpacker plików servera Savies.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje unpacker oraz packera do plików serverowych savies.pl. Na tym serverze "grasuje" rozszerzenie .savies zamiast standardowego .epk i .eix. Szukam więc sposobu aby rozpakować tego "potwora".

Opublikowano

Witam, chcesz wypakować te pliki aby potem wbic na modzie na ten serwer, jesli tak to są sposoby aby to ominąć.

Ja np sciagam klienta z  podobnymi itemami ktorego mozna wypakowac ( z innego serwera) bo nie jest zabezpieczony.

Sprawdzam z ktorego roku jest klient danego serwera na ktory chce wbic na modzie (poznac to po dll np).

Sciagam moda adekwatnego do danego serwera i go instaluje do tego podobnego klienta (bez zabezpieczen).

Metodami ze stronki

metin2mod.tk

próbuje wbić na serwer modem metodą prób i błedów.

Wiem że ten sposób wymaga duzo cierpliwości i czasu lecz często mi sie udaje wbić na serwery słabo zabezpieczone.

Czasami bywa tak że nie widać wszystkich items ale coś za coś (grać idzie). ;)

Obecnie stosowane są cuda w zabezpieczeniach tych plikow lecz wiekszość i tak jest po uruchomieniu gry wypakowywana do pamieci skąd można je odczytac np. przy pomocy CE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...