Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są trzy najlepsze części GTA według was?

Bananos12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. GTA San Andreas - ze względu na klimat, świetną fabułę i ogromną otwartość na modyfikacje

2. GTA V - świetna fabuła i ciekawy tryb online

3. GTA IV + EFLC - optymalizacja jest kiepska, ale rozgrywka i historia opowiedziana w grze wszystko nadrabia

Opublikowano

1.GTA SA - wspaniały klimat, świetna fabuła, i wiele trybów na multiplayerze oraz świetny soundtrack

2.GTA VC - Świetny klimat, świetna fabuła świetny soundtrack

3.GTA V - Przyznam że nie miałem okazji pograć w tą grę dłużej jak 30min, ale i tak mogę powiedzieć że ma swój klimacik troszkę inny niż poprzednicy, świetny soundtrack, o fabule się nie wypowiem ponieważ nie miałem jeszcze okazji przechodzić misji :p, oraz świetny tryb onilne.

Opublikowano

1 miejsce GTA V - Piękna historia trzech ludzi, a nie wspomnę o grafice :)!

2 miejsce GTA SA - Grafika taka se, ale wykonanie to pomysłowe

3 miejsce GTA IV - Lepsza grafika i historia od SA, ale na PC się nie da grać nawet w to. Przechodzimy kilka misji i misja ma baga. ;)

Opublikowano

- GTA San Andreas - za wszystko, gra jest niesamowita.

- GTA V - klimat, grafika, rozgrywka.

- GTA IV - przede wszystkim ten ponury klimat, mi osobiście się podoba, fabuła też ok. Modyfikacje, w szczególności graficzne, które podbijały świat :D

Dodałbym tu jeszcze GTA Vice City za klimat i rozgrywkę, również niesamowita gra.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

GTA SA- zróżnicowany świat, od pustyń po duże miasta oraz dość przyjemna rozgrywka

GTA IV- w sumie gra dość ciekawa, szkoda że rozkręca się prawie przy końcu

GTA V- w głównej mierze za Online, który bardzo umila rozgrywkę ze znajomymi

Opublikowano

1. GTA V/GTA SA - wolę postawić je na równym poziomie, bo są świetne (zarówno V jak i SA).

2. GTA IV - najlepiej grać na konsoli, bo na PC jest zwalona optymalizacja. Gra natomiast nadrabia zajebistą fabułą oraz mechaniką.

3. GTA III - Moje pierwsze GTA, bardzo dobrze je wspominam pomimo bohatera-niemowy.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

@RyBaRyBoŁóWcA

Tak się składa, że mój znajomy przeszedł GTA IV w wersji Steamowej.

1. GTA SA

2. GTA V

3. GTA 3 (Swojego czasu przegrało się w nie naprawdę bardzo dużą ilość czasu)

1z67dxt.png

Opublikowano

Grand Theft Auto V           - Piękna historia trzech ludzi oraz Akcja(Demolki Człogami itd)

Grand Theft Auto IV          - Coprawda nie grałem już 3 Lata więc dużo nie pamiętam ale grę przeszedłem ;), fajny klimacik.

Grand Theft Auto San Andreas - wspaniały klimat, świetna fabuła, oraz dużo Akcji oraz Demolki!! :D

­

Opublikowano

1. GTA SA - tyle przegranych lat w moim dzieciństwie,aż łezka się kręci :')

2.GTA V - Głównie tryb online jest tutaj z*******y,tyle godzin przegranych ze znajomymi

3.GTA 4 i Vice City - Obie części dobre,4 troche słaba pod wzgledem optymalizacji ale super 

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

GTA V

GTA SA

GTA VC

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GTA SA- zróżnicowany świat, od pustyń po duże miasta oraz dość przyjemna rozgrywka i nawet fajna fabuła jak dla mnie ;)
GTA IV- w sumie gra dość ciekawa, szkoda że rozkręca się prawie przy końcu, ładnie wykonane textury.
GTA V- tu akurat większą uwagę zwraca gta online dlatego też wyróżniłem tę cześć.

Opublikowano

Zaś moim skromnym zdaniem cała seria GTA zaczynając od GTA I kończąc na GTA V ma w sobie coś co ją wyróżnia i jest ona unikatową częścią serii. Najwięcej czasu oczywiście spędziło się przy najsłynniejszej odsłonie - GTA San Andreas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. GTA 5 - Duża mapa i mnóstwo ciekawostek, świetna fabuła niestety troszeczkę krótka, super postacie i historia, bardzo dobra grafika i przyjemność z gry gwarantowana, no i niezawodny tryb online. Przy tej części spędziłem najwięcej godzin, później GTA:SA.

2. GTA San Andreas - super klimat, który pamiętam do tej pory, gra dalej utrzymuje się w topce mimo roku produkcji, wiele graczy cieszy się sampem itp. Fabuła jest bardzo fajna, historia jest też ciekawa, mnóstwo easter eggów, klimatyczna grafika i wgl'e miło mi wspominać tą grę.

3. GTA 4 - Mimo, że szare klimaty, podobała mi się fabuła i historia, grafika w porządku, mody graficzne ogólnie poprawiały tą szarość, strasznie słaba optymalizacja, miałem okazję pograć trochę fabuły na komputerze, lecz gra nie pozwalała mi, nie nabyłem jej na konsolę. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

1 miejsce GTA V - Piękna historia trzech ludzi, a nie wspomnę o grafice :)!

2 miejsce GTA SA - Grafika taka se, ale wykonanie to pomysłowe

3 miejsce GTA IV - Lepsza grafika i historia od SA, ale na PC się nie da grać nawet w to. Przechodzimy kilka misji i misja ma baga. ;)

W GTA SA grafika taka se? A co Ty chciałeś na tamte czasu... hahha

Dla mnie jak i dla was GTA SA zajmuje pierwsze miejsce :D

demi.png

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.

Opublikowano

Ja to bardziej pokolenie "dinozaurów" jak to powiedział do mnie dzisiaj brat.

Najlepszą dla mnie częścią jest GTA II ex aequo GTA San Andreas, później GTA IV.

W pozostałe części gry nie miałem przyjemności zagrać, może tp lepiej, przemoc rodzi przemoc! :).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

-GTA SAN ANDREAS Jako iż nakurwialem w to u kuzyna a po 2 miesiącach u siebie fabuła zajebista grafika nie ma znaczenia przy tak zajebistej grze.

-GTA VICE City Świetna fabuła i ogólnie fajnie się w nią grało.

-GTA V Zajebista grafika duża mapa i mnóstwo ciekawostek.

To co mi się spodobało w tej odsłonie to to że możemy grać 3 postaciami.

Fabuła jest dobra ale nie pobije jednak ona San Andreas może to mi się tak wydawać ponieważ w San Andreas to dużo czasu spędziłem.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...