Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon S2 czy Invoria?

xPiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat na ktorym serverze zagrac

Na ktorym serverze jest wiecej osob?

Moim zdaniem na invori ;) na dreikonie nie masz misji dwa sety pvp zero eq expa poza trutka 

Opublikowano

Dreikon S2 - Serwer, który nie ma zbytnio dużo rzeczy oraz nowości natomiast miał dobrą reklamę oraz jest chwalony z poprzedniej edycji przez co dużo osób ciągnie do niego.

Invoria - Obecnie jest to rework starej wersji gdzie administrator miał ją gdzieś i liczyła się tylko kasa lecz przeszedł metamorfozę i teraz strasznie dba i się stara o serwer. Serwer pociągnie jeszcze parę ładnych lat z racji teraz, że po bodajże po ponad pół roku jego istnienia gra tam ponad tysiąc osób dziennie. Projekt również mają niesamowity.

Jak najbardziej polecam zagrać na Invorii. 

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Na invorii zagraj. Fajnie serwer się rozwinął, sporo aktualizacji, fajne misje itp.

Dreikon mało rozbudowany, ale jeżeli zależy Ci na szybkim wbiciu max lvl, zrobieniu eq to możesz wbić.

Opublikowano

Grałem na dreikonie i szczerze odradzam ci ten serwer, po tygodniu masz maxa, wymaxowaną postać, full isa oraz eq max lv i nie masz co robić.

Invoria od dlugiego czasu utrzymuje +1k online, nie gralem, ale polecam :)

Opublikowano

Invoria jest bardziej rozbudowana, a Dreikon jest "surowy", ale 1 kwietnia będzie update na Dreikonie, więc zobaczymy czy jakoś zatrzyma graczy przed ucieczką, bo jeśli chodzi o fabułę i po prostu więcej rzeczy do robienia (poza eq) to wygrywa Invoria.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Grałem na dreikonie i szczerze odradzam ci ten serwer, po tygodniu masz maxa, wymaxowaną postać, full isa oraz eq max lv i nie masz co robić.

Invoria od dlugiego czasu utrzymuje +1k online, nie gralem, ale polecam :)

Max eq nazywasz jedną zbroję i może 2 miecze do pvp? Śmiech ;d

Co z tego, że mało rzeczy, właśnie dobrze, robisz eq szybko i idziesz się bić a na Invori nasrane tego w cholere i zanim skończysz robić to odechce się grać. Jakieś runy, poziomy eq, potem do expa.

Może i Dreikon ubogi w jakieś super, hiper wypasione nowości ale po co tego dawać nie wiadomo ile? Lepiej żeby było mnie i dodawane stopniowe niż nawalone od początku gry i nie wiadomo gdzie ręce włożyć, bo tyle tego jest.

Polecam Dreikon'a. O eq nie trudno, max lvl i postać jak jesteś nołlajfem to wiadomo, że parę dni ale chyba nie oto chodzi w tej grze, żeby zrobić wszystko w parę dni a potem stać jak debil i płakać, że nudno jak niektórzy ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Jeśli grasz w Metina dla PvP, wojen, ustawek, eventów pvp i turniejów pvp to polecam Dreikona.

Co prawda o eq jest łatwo, ale już nie długo. Będzie aktualizacja i wbicie klasówek na max lv może być dla większość juz problemem. Aczkolwiek dalej rozwijamy serwer i nie planujemy na tym co jest teraz poprzestać.

Invoria jest bardzo rozbudowanym serwerem. Nie wiem jak jest tam z pvp, ile czasu zajmuje Wymaxowanie wszystkiego.

Mimo wszystko polecam oba serwery, wybór i tak należy do ciebie ;)

Opublikowano

Co do Dreikona to nie jest zły serwer, z eQ też nie ma problemu. Grałem na nim i szybko można się czegoś dorobić, za niedługo ma wejść jakaś aktualizacja jak pisał @Freevooo, że będzie troszkę trudniej zrobić te klasówki. 

Invoria jest bardzo a bardzo rozbudowanym serwerem, nie grałem tam, ale myślę że nie jest tak źle, gra spora ilość graczy, nowe aktualizacje, itd.. 

To już zależy od gustu, jaki serwer wybierzesz. 

­

Opublikowano

A ja polecam Dreikona, ponieważ jest tam specyficzny klimacik, którego nie spotkamy na Invori. Na Dreikonie są często wojny gildii i jest się z kim pobić, nie ma zbyt wiele nowości i dlatego dla „starych wyjadaczy” jest to lepszy serwer  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...