Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reporty za wspomagacze

KEKEKE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż w CS:GO nie gram długo to chciałbym się dowiedzieć czy jeżeli cały przeciwny team wysłał report na mnie za używanie nielegalnego oprogramowania jest jednoznaczne z banem? Grałem czysto, bez żadnych wspomagaczy, po prostu miałem szczęście. Przy drugim meczu dwie osoby także wysłały na mnie zgłoszenie. Mam liczyć się z banem czy po prostu jak już się mną zainteresują to spojrzą na moją grę?

Opublikowano

Najpierw na overwatcha trafisz, jeżeli ktoś doświadczony zobaczy twoją grę (i naprawdę grałeś bez cheatów), to bana nie powinieneś dostać. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHexiPlayGames to byłoby za głupie, jeżeli jest 9 ludzików z goldami, 1 z globalem (9 goldów głosuje na tak, a global na nie) to valve po prostu sprawdzi dokładniej te demko.

Opublikowano

Najpierw musisz trafić do overwatcha. Oczywiście z tym nigdy nie wiadomo, więc nie licz na bana i graj dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...