Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fatality vs mc828

kawaii Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam, z góry przepraszam jeśli zły dział ale nie siedzę za często na forum mb :)

Moje pytanie jest następujące, przez 3-4 lata byłem dumnym użytkownikiem słuchawek creative fatality, lecz niestety nic nie trwa wiecznie :D

Chciałbym zakupić nowe słuchawki, na początku myślałem, że zwyczajnie kupię te same, bo byłem z nich zadowolony, lecz niedawno pewna osoba poleciła mi słuchawki : Modecom mc 828 - niższa półka cenowa niż fatality, ale podobno bardzo dorównują, patrząć na opinie (ceneo,morele) ludzie też je chwalą. Co wy o modecom mc828 myślicie ? Jest tu jakiś właściciel tych słuchawek ? Bardzo bym prosił o jak najszybsze odpowiedzi na temat tego czy warto kupić mc828, czy jako 3-4 letni użytkownik fatality będę z mc828 zadowolony czy lepiej dopłacić i kupić fatality ? 

Z góry dzięki za odpowiedź :)

EKcyFTZ.png

Opublikowano

ja jakos nie moge przekonac sie do produktow modecom, 10 lat wstecz ich zasilacze do kompa byly na czarnej liscie, a nagle modecom taki dobry i fajny i kazdy chwali.

nie mam zaufania do tej firmy, pozatym nigdy nie widzialem na zywo w markecie modecomow (mediamarkt ,saturn)

tysieczny post po 9 latach na forum xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Lepiej wyjdzie kupując Superluxy HD681 + mikrofon napinany na kabel na klips Zalman ZM-MIC 1. Dźwiękowo wyjdzie dużo lepiej.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Gamingowy sprzet od modecoma to sredni pomysl troszku, zwlaszcza jesli chodzi o sluchawki, myszki tez sredniawe. 

Lepiej wyjdzie kupując Superluxy HD681 + mikrofon napinany na kabel na klips Zalman ZM-MIC 1. Dźwiękowo wyjdzie dużo lepiej.

Zalman ma wsuwke, nie klips akurat :P tez tak myslalem, dopoki go nie dostalem.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...