Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sklep internetowy CS:GO Zarabiający!

opalejr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Niestety od kilku miesięcy z powodu pracy za granicą nie mam czasu na zajmowanie do końca się moim sklepem internetowym, który zarabia na siebie, z reklamami zarabiał dość ładne sumy (wszystko oczywiście udokumentowane).

Sklep posiada bardzo dobre pozycje w google top10 na kluczowe frazy, jest bardzo dobrze zooptymalizowany pod katem seo, i znany wśród użytkowników tego typu sklepu, posiadaj stałych klientów którzy chętnie wracają

Ma swoich klientów od kilku ładnych miesięcy około 6 nie kupiłem ani jednej reklamy nie współpracowałem z żadnym fp czy też youtuberem, a sklep nadal przynosi zyski ( i to nie małe), oczywiście mam porównania wszystkie stare dokumenty z wypłat i nowe do porównania jakie zyski były pośród reklam (mogę dać kilka sposobów na łatwą reklamę i niezbyt drogą parenaście $ ;] )

Adres serwisu: csgoskiny.pl

Serwis działa automatycznie wszystko wysyłane jest za pomocą autrosko napisanego bot'a który:

Wysyła zakupione przedmioty automatycznie!

Kupuje losowe przedmioty! Ty wybierasz na które konto i ile a on robi to za Ciebie !

Oczywiście wraz z zakupem serwisu dokładam 3 konta STEAM skonfigurowane z bot'em, które posiadaja przedmioty gotowe do wysłania ( zarobek na samych przedmiotach to kilka tysięcy złotych!)

W razie potrzeby dam kontakt do programisty oraz do osoby od której kupowałem przedmioty aby doładować konta jak i kluczyki w niskich cenach, można kupić i za 60% a sprzedawać za 100-120% bez problemu większego ;]

A teraz czas na podstawowe funkcje nie opiszę wszystkich bo jest tego sporo, aby jak najłatwiej wszystko przebiegało

- Logowanie

- System kupowania przedmiotów ( automatyczny bot który wysyła zakupione przedmioty w ciągu 10minut max)

- Ustawienia profilu

- Historia zamówień

- Dodawanie/edycja przedmiotów

- Lista użytkowników

- Dodawanie news'ów

- Stawki SMS

- Dodawanie administratora

- Dodawanie zamówień

- Zamówienia oczekujące / błędne / zrealizowane

- "Nowość" - automatycznie dodaje przedmiot ten który został dodany ostatni

- Helpdesk (zupełnie nowa forma kontaktu na stronie zawiera kontakt online zapisany na stronie z wieloma funkcjami)

- Powiadomienia GG dla administratora (o nowym zamówieniu)

- Powiadomienia GG dla klienta (o złożonym zamówieniu, akceptacji lub odrzuceniu przez administratora)

- Wyszukiwarka przedmiotów (zaawansowana)

- Opinie

- Wirtualny portfel

- Historia doładowań

- Mailing

W sklepie jedynie na co trzeba poświecić czas to na helpdesk praktycznie, odpowiadać na pytania klientów, piszę też sporo osób z sprawie współpracy ale z powodu braku czasu odmawiałem, nie mam czasu na ogarnianie sklepu w aktualnej wersji a co dopiero przy kilkakrotnie większych zamówieniach ...

Cena jaka mnie interesuje to: 10 000 zł 

Sklep zarabia dość sporo miesięcznie niżej przedstawiam dokumenty, a gdyby zacząć go reklamować to praktycznie wszystko zwróci się po 2 miesiącach albo i szybciej ...

Więc myślę że to nie wygórowana cena, jak za sklep który jest już znany popularny i ma bardzo dobrą opinię wśród klientów.

Zarobki z samych sms'ow podczas reklamy

Zarobki z samych sms'ow bez żadnej reklamy od dłuższego czasu

Z przelewów oraz paypal'a nie posiadam w panelu niestety takowych list (transferuj nie posiada takiej opcji ;/) jak w płatnościach sms jednakże zarobki z przelewów to okolo 2 tysiące złotych miesięcznie.

Kontakt telefoniczny: 697 417 838 -- proszę pierw o sms'y

Kontakt mailowy: [email protected]

Kontakt gg: 1003647

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...