Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam OTS'y (datapacki) [2x rl map/2x evo/1x war]

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzylem wlasny war serwer od 0 : BrutalWar.eu jest aktualnie online jezeli ktos chce sprawdzic mapke/skrypty zapraszam na http://brutalwar.eu/.
Sprzedaje brutal wara wraz z strona ktora zostala zakupiona specjalnie na potrzeby projektu, dorzucam do tego baze danych mysql w ktorej sa wprowadzone modyfikacje potrzebne do rozgrywki. 
Dowiecie sie wiecej na temat serwera w tym temacie : Link
Sprzedaje owy serwer poniewaz pracuje aktualnie nad innym projektem i nie mam czasu zeby sie zajmowac brutalwarem. Oczywiscie jezeli ktos ode mnie kupi owy serwer, gwarantuje iz nigdy juz go nie odpale i nikomu nie sprzedam.

Posiadam rowniez ostatnia edycje vexoria.net rl mapa pod tibie 8.6 wraz ze strona oraz Ebookiem ktory ma 16 stron. Pomoze ci on w postaweniu serwera oraz instalacji vexorii. Otrzymalem to w prezencie od Ethan'a gdy uczyl mnie c++.

Mam rowniez date z ostatniej edycji Hermot.eu ktora rowniez dostalem w prezencie od Ethan'a. Z tego co wyczytalem w necie zostaly sprzedane tylko 2 kopie na otlandzie. Mapa ma 30 mb.

Znalazlem tez jakas date funots.pl, evo 4 miasta, jedno vip. Mapa ma 40 mb.

Wykopalem rowniez date masiyah.se z roku 2012. Jest to rl mapa pod tibie 8.6 mocno zedytowana.

Jezeli ktos jest zainteresowany kupnem ktoregos z tych serwerow prosze o kontakt w temacie / pw / gg : 8580848. Moge ewentualnie odpalic serwer lub pokazac screeny.

baner%20mpc.png

Opublikowano
Odpalilem Vexorie na jednym z moich dedykow bo mialem wolne miejsce, wiec jezeli jakies osoby zaintersowane chca sprawdzic serwer na zywo to prosze o kontakt podam informacje do loginu.

Kilka zdjec z serwera :

luXfOOg.jpg

qFuMZ58.jpg

V3eOKrs.jpg

Qy6noPT.jpg

Hj4Jo2f.png

ZDdvXbX.png

maqwDr3.jpg

ENIOpc0.jpg

baner%20mpc.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...