Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban a skrzynki

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem jakis czas temu ograniczenie na czat i po grze pojawia sie wiadomosc 'You are ineligible to earn loot due to previous behavioral restrictions.'

Bede mogl jeszcze zdobyc skrzynki i klucze za free? Czy wylacznie przez sklep?

Opublikowano

Będziesz mógł jak poprawisz swoje 'zachowanie' :)

w jakim czasie moge oczekiwac ponownego dostawania lootow?

to kwestia dni, tygodni, czy miesiecy?

Opublikowano

Z FAQ : 

Gracze, którzy mają zablokowaną możliwość używania czatu albo grę rankingową, jak również ci mający ogólnego bana na grę, nie mogą zdobywać ani odblokowywać skrzyń za pośrednictwem maestrii bohaterów. Chcemy, aby gracze, którzy zostali ukarani przez nasz system, szczerze dążyli do zmiany swojego zachowania. I dlatego okres, podczas którego nie będą mogli zdobywać skrzyń, może trwać nawet dłużej, niż otrzymane ograniczenie czatu lub zawieszenie możliwości gry. Jeśli rzeczywiście się poprawią, to ponownie otrzymywać będą nagrody za swoje rozgrywki.

Tak więc jak zbijesz karę to niekoniecznie Ci zniknie blokada tych skrzynek itp. Może to trwać dłuuużej.

Opublikowano

Z FAQ : 

Gracze, którzy mają zablokowaną możliwość używania czatu albo grę rankingową, jak również ci mający ogólnego bana na grę, nie mogą zdobywać ani odblokowywać skrzyń za pośrednictwem maestrii bohaterów. Chcemy, aby gracze, którzy zostali ukarani przez nasz system, szczerze dążyli do zmiany swojego zachowania. I dlatego okres, podczas którego nie będą mogli zdobywać skrzyń, może trwać nawet dłużej, niż otrzymane ograniczenie czatu lub zawieszenie możliwości gry. Jeśli rzeczywiście się poprawią, to ponownie otrzymywać będą nagrody za swoje rozgrywki.

Tak więc jak zbijesz karę to niekoniecznie Ci zniknie blokada tych skrzynek itp. Może to trwać dłuuużej.

Bez sensu. Dostałem reporta od enemy team'u, bo ograłem ich 1 vs 3 Xinem i mnie zreportowali podobno za flame. Dostałem restricta na 10 meczy. Ja praktycznie nic nie piszę w grze i mam przez to nie dostawać skrzynek? Logika Riot'u.

Opublikowano

Miesiąc temu około dostałem chat restricta na 10 gier i też nie dropi mi skrzynek :(

Opublikowano

Bez sensu. Dostałem reporta od enemy team'u, bo ograłem ich 1 vs 3 Xinem i mnie zreportowali podobno za flame. Dostałem restricta na 10 meczy. Ja praktycznie nic nie piszę w grze i mam przez to nie dostawać skrzynek? Logika Riot'u.

Za jedną słabą grę nie dostaje się restricta.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Miesiąc temu około dostałem chat restricta na 10 gier i też nie dropi mi skrzynek :(

ja 3 dni temu dostalem restricta na 25 meczy dzisiaj zostalo mi 15 ale ja normalnie dostaje skrzynki :O

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Za jedną słabą grę nie dostaje się restricta.

Widocznie można. Jak Cię zreportuje cały enemy team widocznie się da. Mieli premade 5x.

Opublikowano

Ja nie rozumiem skad wy macie te restricty. Ja co mecz praktycznie wyzywam enemy, na koncu pisze ggwp i zero reportów...

QYUhDIk.png

Opublikowano

Ja nie rozumiem skad wy macie te restricty. Ja co mecz praktycznie wyzywam enemy, na koncu pisze ggwp i zero reportów...

bo to sa takie nie powiem co, co i tak cie zreportuja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...