Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conflict Online l CH-ONLY l Cap 100 l 25.03.2015 OPEN l Silkitems4Gold l Longterm | Play2Win

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cologoch3.png

of64vseh.png

Welcome to Conflict Online | Play 2 Win | Secure

Grand opening date: Friday 25th March 2016

ConflictOnline was founded in 2013 and had a lot of good and hard times. Some people might remember both times, now we are going to provide you again with a stable and bugfree server like before. Now you might ask yourself how we gonna try this. Its simple: We have learned a lot from our mistakes (inactive teammembers, buggy systems, unstable and so on) and we came to the decision to not make the same mistakes again. One of our biggest achievements was our playerbase. We have reached a highest playerpeak of 2100 online characters with HWID-Limit 2.

Now we are here to introduce our latest project. The main-gameplay contains a mix between active jobbing, teamplaying and eventplaying. If you want to know more about ConflictOnline, take a look at the overview below :)

line_ob_small.png

nMCph.png|wqc4kxi2.png|fnq6eumq.png|QNpqc.png|idlkx3j6.png

line_ob_small.png

H2ZH.png

ugfe9m2p.png

1gqeg.png

ugfe9m2p.png

ibdrr66w.jpg

ugfe9m2p.png

cCz1c.png|CTF|Ogr8d.png

cCz1c.png|Arena|Ogr8d.png

cCz1c.png|Stacks|Ogr8d.png

cCz1c.png|ADV Elix||Ogr8d.png

cCz1c.png|Moon||Ogr8d.png

cCz1c.png|Sun nerfed||Ogr8d.png

cCz1c.png|SoH Achievements||Ogr8d.png

cCz1c.png|Devil/Angel Spirit||Ogr8d.png

cCz1c.png|DMG Scroll 20%||Ogr8d.png

cCz1c.png|Ress Scroll||Ogr8d.png

cCz1c.png|FW Jangan||Ogr8d.png

cCz1c.png|FW Bandit||Ogr8d.png

cCz1c.png|FW Hotan||Ogr8d.png

cCz1c.png|Jobonly-Region||Ogr8d.png

cCz1c.png|PVP-Area||Ogr8d.png

cCz1c.png|Global Unique||Ogr8d.png

cCz1c.png|Job-Unique||Ogr8d.png

cCz1c.png|Holy Water T.||Ogr8d.png

cCz1c.png|Job Temple||Ogr8d.png

cCz1c.png|+12 limit||Ogr8d.png

cCz1c.png|Vigor 15%||Ogr8d.png

cCz1c.png|Alchemy material||Ogr8d.png

cCz1c.png|IP-Limit 2||Ogr8d.png

ugfe9m2p.png

line_ob_small.png

cz4o6bdw.png

epvpthread_startitems1.png

There are different ways to get Free Silk:

• Ingame-Events (explained below)
  • Silk/h
  • vote4coins (up to 40 Silk/d)
  • Forum-/ Facebookevents
  • Silkitems for Gold at NPC (like astral/immo 10 Degree)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Więcej informacji na epvp..

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/4025771-conflictonline-l-ch-only-l-cap-100-l-achievementbased-l-silkitems4gold-l-longterm.html#post34189843

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

to Chyba jakis żart :D Confclict po raz piaty? czy szusty już nawet. I jeszcze "LONG-TERM" ten server nie postoi dłużej jak 2 miesiące, jak wszystkie poprzednie Confclity.

Opublikowano

jak dla mnie conflict nigdy nie był zły, conflict 1 i 2 była miazga. na pewno nie bd to samo co na electus.. właściwie to electus został zrobiony tylko z myślą żeby zarobić na baranach co robią donate.  ja tu nie widze play for fun ani play to win.. na electus tylko pay to win. gdyby nie to że cała ekonomia serwera opiera się na tureckich silkach i ogromnych przez to cen to może było by warto grać.. ale nie widzę sensu.. ja gram.. jestem aktywny a przyjdzie taki jeden z drugim wtb soa +8 i ma z miejsca za kilka k silków.. wykupi cały set.. a ty nie możesz się do niego nawet zbliżyć

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

jak dla mnie conflict nigdy nie był zły, conflict 1 i 2 była miazga. na pewno nie bd to samo co na electus.. właściwie to electus został zrobiony tylko z myślą żeby zarobić na baranach co robią donate.  ja tu nie widze play for fun ani play to win.. na electus tylko pay to win. gdyby nie to że cała ekonomia serwera opiera się na tureckich silkach i ogromnych przez to cen to może było by warto grać.. ale nie widzę sensu.. ja gram.. jestem aktywny a przyjdzie taki jeden z drugim wtb soa +8 i ma z miejsca za kilka k silków.. wykupi cały set.. a ty nie możesz się do niego nawet zbliżyć

a ktory server nie zostal zrobiony po to zeby zarobic? co ty gadasz xD zawsze donatorzy maja najelpiej, proste i logiczne wszedzie tak jest.

a co do konflikta, kupa, jak kazdy.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...