Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na dostanie bana za mobbera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moje pytanie brzmi następująco: jaka jest szansa na to że dostaniemy bana używając samego mobber hacka ? Nie ustawiając nawet co ileś sekund zeby zbierał, tylko samemu sobie klikając. Prosze o wypowiedzi doświadczonych osób.

55mddg.jpg

Opublikowano

Jest szansa że bana nie będzie bo to do logów nie idzie. Lecz jak Cie jakiś gracz podjebie/nagra to wtedy możesz dostać bana, czyli śmiało używaj ale z głowa i bez gapiów :D  

Opublikowano

No i wszystko :)

@Edit

Troche lipa jest :/ Zauważyłem że ściągając na normalnej pelece występuje taki efekt wizualny a ściągając na tej z moda czy z czegokolwiek to tego efektu jak wiadomo nie ma. Mogą mieć dobry pretekst do banowania :(

55mddg.jpg

Opublikowano

No i wszystko :)

@Edit

Troche lipa jest :/ Zauważyłem że ściągając na normalnej pelece występuje taki efekt wizualny a ściągając na tej z moda czy z czegokolwiek to tego efektu jak wiadomo nie ma. Mogą mieć dobry pretekst do banowania :(

To prawda ten efekt właśnie dlatego został dodany, ale musisz pamiętać, że używając mobbera ryzyko zawsze jest tylko, że małe jeżeli zamierzasz sam klikać to po prostu bądź bardziej ostrożny gdy ktoś się będzie zbliżał i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...