Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niide - Moderator Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie pragnę zaznaczyć, że zdaję sobie z tego sprawę, że jestem nowy na tym forum i moja ilość postów jest mała, ale to nie wpływa na moje doświadczenie. Moja aplikacja nie będzie pięknie wyglądała, nie będzie żadnych obrazków etc. ponieważ jest to aplikacja na moderatora forum, a nie na grafika.

Zacznę może od opowiedzenie czegoś o sobie.

Mam na imię Paweł. W tym roku kończę 20 lat (ur. 13-11-1996). Od około 8 lat mieszkam w Holandii, to nie zmienia faktu, że mój język Polski jest na wysokim poziome. Studiuję Pielęgniarstwo, ten kierunek uczy mnie dużo jak rozmawiać z różnymi ludźmi, jak ich uspokoić w razie potrzeby etc. Od dawna adminuję/moderuję fora o różnych tematykach więc moje doświadczenie jest duże. Najczęściej są to jednak fora serwerów gier multiplayer (CS 1.6, CS:GO, Minecraft). Niestety, nie miałem jeszcze przyjemności moderować forum o tematyce Metin2.

Co oferuję.

Przede wszystkim oferuję swoje doświadczenie. Potrafię zajmować się forum jako moderator, znam swoje obowiązki i przywileje (oczywiście, to może się różnić na różnych forach). Moja znajomość języka polskiego jest bardzo dobra, tak samo jak znajomość języka angielskiego oraz holenderskiego. Na ogół jest łatwo się ze mną skontaktować, Facebook, Skype, TS3, Forum, Steam, e-mail, a nawet i telefon w razie potrzeby. Oferuję też dobrą znajomość silnika MyBB. Kiedyś także pracowałem na forum z silnikiem IP.Board więc z tym też nie ma u mnie problemów. Co do ilości mojego wolnego czasu, zawsze staram się jak najwięcej moderować i przeglądać forum (każdemu zawsze może coś wypaść/jakaś pilna sprawa). Na koniec chciałbym wspomnieć, że nie jestem osobom, która faworyzuje użytkowników/graczy.

Czego oczekuję.

- Rangi na forum

- Dobrego oraz szybkiego kontaktu z administracją forum

- Wolnej ręki do działania jako moderator

- Poważnego podejścia do forum/serwera

- Zaufania co do mojej osoby

- Stabilnego forum, najlepiej z silnikiem MyBB bądź IP.Board (może być też inny, lecz nie mam z innym doświadczenia)

Moje doświadczenie.

Aktualnie zajmuje się:

- EvoGame.pl - Pomocnik (MyBB, Pełen dostęp do forum)

Zakończone:

- EvoGame.pl - Administrator/Technik (MyBB)

- Cs-Bols.pl - Administrator (MyBB)

- Aterium.pl - Administrator (IP.Board)

- Cs-Plays.pl - Administrator (MyBB)

Kontakt ze mną.

Steam: Niide

E-mail: niide(małpa)hotmail.com

Forum: Niide [PW]

Facebook/nr. telefonu: Wprost do klienta, niepubliczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...