Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra Robota ! .

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak widzę powstał nowy serwer mpcforum CSGO .Mam zamiar zagrać na tym serwerze ale komputer mam słaby może kiedyś.Mam nadzieję ze dużo osób będzie spędzało czas na tym nowo stworzonym serwerze bo to dla was MPCForum stworzyło ten wspaniały serwer.Ja na waszym miejscu bym się cieszył iż ponieważ jak wiem mpcforum stara się żeby serwer był dobrej jakości .Ja się bardzo cieszę ze powstał ten serwer i dziękuję Pozdrawiam całą sieć MPCForum . :yay:

~ LeoTar

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Witam jak widzę powstał nowy serwer mpcforum CSGO .Mam zamiar zagrać na tym serwerze ale komputer mam słaby może kiedyś.Mam nadzieję ze dużo osób będzie spędzało czas na tym nowo stworzonym serwerze bo to dla was MPCForum stworzyło ten wspaniały serwer.Ja na waszym miejscu bym się cieszył iż ponieważ jak wiem mpcforum stara się żeby serwer był dobrej jakości .Ja się bardzo cieszę ze powstał ten serwer i dziękuję Pozdrawiam całą sieć MPCForum . :yay:

~ LeoTar

czytalem twoj post 5 razy i dalej nie ogarniam xD

,, mam zamiar zagrac ale nie zagram ,,

nie grasz w csa i jeszcze mowisz ze na naszym miejscu bys sie cieszyl ? :D

P6yiSdK.jpg

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej ten post powinien być winnym dziale, bo nie widzę żebyś miał jakikolwiek problem czy też o coś pytał. 

ja go widzę w koszu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...