Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić operacje?

Termi1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań czy opłaca się kupić operacje wildfire czy lepiej kupić skiny które mnie się podobają i czy gdy skończy się ta operacja to dalej będzie można robić misje z tej operacji? Za odpowiedź dzięki :)

nfsw_LUBIEKRAKERSY.png

Opublikowano

Z własnego doświadczenia uważam że operacje powinno się jeśli już to na początku kupić, ja tak zrobiłem i w pierwszych 2 dniach zwróciło mi się 4.50Euro. Jeśli dodać do tego skiny które dostałem to jestem na zero a nawet na lekkim plusie. Twoja decyzja, dużo zależy od szczęścia.

Opublikowano

Jak skończy się operacja to skończą się też misje, a mapy zostaną oficjalne usunięte z gry. Pozostaną pewnie jedynie w workshopie. A co do opłacalności kupienia misji to odpowiedź brzmi nie. Skiny już poszły w dół, tak samo ceny skrzynek tej operacji. Raczej po kupnie operacji wyjdziesz już na minus.

Opublikowano

Nawet w dzień operacji nie opłaca się kupować, pewnie większość robi to dla odznaki albo z bardzo małą szansą na drop czegoś powyżej 1€.

Opublikowano

Nawet w dzień operacji nie opłaca się kupować, pewnie większość robi to dla odznaki albo z bardzo małą szansą na drop czegoś powyżej 1€.

Niby czemu?

przez pierwszy miesiac zawsze sie oplaca. Ze skrzynek sie zwroci i to na + ...

@topic

Aktualnie sie nie oplaca. Kup sobie skiny, bo operacja ci sie juz nie zwroci, a jedyne co dostaniesz teraz to tylko odznaka i szansa na drop, ktora malo zmienia.

Jak juz by cie tak korcilo to kup ja jak bedzie przecena czyli gdzies w okolicach czerwca.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Niby czemu?

przez pierwszy miesiac zawsze sie oplaca. Ze skrzynek sie zwroci i to na + ...

@topic

Aktualnie sie nie oplaca. Kup sobie skiny, bo operacja ci sie juz nie zwroci, a jedyne co dostaniesz teraz to tylko odznaka i szansa na drop, ktora malo zmienia.

Jak juz by cie tak korcilo to kup ja jak bedzie przecena czyli gdzies w okolicach czerwca.

skrzynki wylatuja niezaleznie od operacji

Opublikowano

Potwierdzam opinie kolegów UP, jak kupować to na początku, teraz szansa że się zwróci jest dość mała, musiałbyś trafić naprawdę dobrego skina.

Kuzyn miał farta trafił coś wartego ~15€, tak to same śmieci warte kilka centów przeważnie lecą.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Moim zdaniem jest to nieopłacalne. 
Z własnego przypadku wiem, że zrobiłem 1/5 misji i mi się znudziło, ze względu, że nic mi nie dropło. Ale zależy to też od ciebie, czy lubisz robić różnego rodzaju misje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...