Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam token

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy jeśli dodałem ten mobilny token 20 marca , a przypadkiem odinstalowałem steama 21 marca to musze od nowa czekać te 7 dni czy zostaje juz 4 ? Nie było tego kodu co sie wpisuje przy logowaniu ( nie z emaila ) juz gdy zainstalowalem steama na swoje urzadzenie mobilne wiec musialem przepisac kod z smsa i samo sie zrobilo. 

Opublikowano

Z tego co cię zrozumiałem to musisz czekać jeszcze raz. Jeżeli po kolejnym zainstalowaniu znowu musiałeś robić tokena to czekasz 7 dni. W sumie nie powinno być tak że sam się usuną.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Ale nie musialem odnowa wpisywac zadnego numeru telefonu ani nic tylko jak sie chcialem na tablecie zalogowac to pisalo zebym podal ten kod co sie wpisuje co kazde logowanie , ale go nie mialem wiec wcisnalem jakas opcje i tam przyszla wiadomosc na sms , przepisalem ja i juz mialem te kody całe co sie wpisuje przy kazdym logowaniu

Aha i dodam ze nie pisalo nic ze sie zalogowalem  z nowego urzadzenia

Opublikowano

Prawdopodobnie trzeba będzie od nowa czekać, chociaż skoro Ci nie zmieniło ustawień to kto wie. Wszystko okaże się 27 marca ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Takie coś na poczcie mi wyskoczyło : http://scr.hu/8ziv/gisde czyli musze 7 dni czekac ? ;/ 20 marca pisalo ''Steam Guard Mobile Authenticator addedd'' 

i jeszcze pytanie . nie moge sie wymienic bez czekania 15 dni ? Jak koledze dalem oferte to pisalo ze wymiana zostanie wstrzymana na 1 dzien

Opublikowano

Takie coś na poczcie mi wyskoczyło : http://scr.hu/8ziv/gisde czyli musze 7 dni czekac ? ;/ 20 marca pisalo ''Steam Guard Mobile Authenticator addedd'' 

i jeszcze pytanie . nie moge sie wymienic bez czekania 15 dni ? Jak koledze dalem oferte to pisalo ze wymiana zostanie wstrzymana na 1 dzien

No to nie bedziesz czekać 15 dni tylko 1 ;)

Opublikowano

Ale to nie kazdemu , u innych np mam 15 dni a u innego 1dzien moglbys mi to objasnic ? wydropilem najrzadszy skin aug akceptacja allaha czy jakos tak i jest warty 83 euro ;/// do tej pory oferowali mi jakies wulkany asiimovy

Opublikowano

Chodzi mi o to ze tego skina wydropilem 18 marca , a u np kogos pisze ze 1 dzien bedzie wstrzymana , a u innego na 15 dni.

Czyli będe mogl sie wymienic , ale trzeba bedzie 1 dzien poczekac?

Opublikowano

No jak ty masz token i osoba z którą się wymieniasz nie będziecie nic czekać ale jeżeli ty masz a on nie ma (i też chce ci coś wysłać w tej wymianie) to będziecie czekać 15 dni.

Opublikowano

Dobra czyli musze poczekać te 3 dni albo 7 ( teraz 6 ) zeby sie wymieniac bez blokad...

Tak ale jeśli osoba z którą chcesz się wymienić nie ma tokena czekasz 15 dni.

Opublikowano

Jeszcze mam pytanie moge sie normalnie logowac na stronkach cos takiego jak ruletki , itp ? Nie dostane od nowa blokady na 7dni z tym tokenem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...