Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batman versus Superman: Dawn of Justice, fajny czy badziew?

Niide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w piątek mam zamiar iść na Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Słyszałem wiele różnych opinii jaki ten film "będzie". Niektórzy mówili, że nie pójdą bo to będzie gówno jakich mało, niektórzy mówili, że bardzo chcą go zobaczyć. Ciekawi mnie wasza opinia, co myślicie o tym filmie, czego oczekujecie? Oczywiście, dla zainteresowanych, w piątek/sobotę zdam wam relację o tym filmie w tym temacie (postaram się bez spoilerów :D). Jeżeli ktoś jeszcze nie widział trailera to załączam poniżej :).

Opublikowano

Ja też się się wybieram na film z ciekawości czy będzie lepiej się prezentował niż przed ostatni film Marvela (Avengers Age of Ultron)

Opublikowano

Jest sobota więc czas na recenzję :D.

Szczerze mówiąc, to po tym wszystkim co słyszałem o tym filmie, spodziewałem się o dużo gorszej produkcji. Ogólnie film nie jest taki zły. Na początku, owszem, troszkę przynudza i jest dość "dziwny" na swój sposób. Gdy akcja się już rozwinie, wtedy na prawdę jest co oglądać. Według mnie fajne efekty, fajna walka w drugiej połowie filmu. Było kilka dziwnych scen. Nie wiem co producenci chcieli nimi przekazać. Może zostały one zapomniane w dalszej fazie filmu, a może była to po prostu jakaś podpowiedź, że będzie kolejna część? Jestem w 99% przekonany, że to właśnie to drugie, że będzie kolejna część. Dobrze. Film da się oglądać, a do tego według mnie jest to fajny film. Co prawda, niektóre elementy się nie kleiły. Na końcu filmu pozostaje pytanie (!!!UWAGA SPOILER!!!)

Superman żyje, czy jednak umarł, po tej walce z potworem. Po ostatnich scenach można się tylko domyślać...

Nie powiem, że ten film jest priorytetem jak idziecie do kina, ale jak nic nie ma fajnego, to ten będzie w sam raz :)

Opublikowano

Jest sobota więc czas na recenzję :D.

Szczerze mówiąc, to po tym wszystkim co słyszałem o tym filmie, spodziewałem się o dużo gorszej produkcji. Ogólnie film nie jest taki zły. Na początku, owszem, troszkę przynudza i jest dość "dziwny" na swój sposób. Gdy akcja się już rozwinie, wtedy na prawdę jest co oglądać. Według mnie fajne efekty, fajna walka w drugiej połowie filmu. Było kilka dziwnych scen. Nie wiem co producenci chcieli nimi przekazać. Może zostały one zapomniane w dalszej fazie filmu, a może była to po prostu jakaś podpowiedź, że będzie kolejna część? Jestem w 99% przekonany, że to właśnie to drugie, że będzie kolejna część. Dobrze. Film da się oglądać, a do tego według mnie jest to fajny film. Co prawda, niektóre elementy się nie kleiły. Na końcu filmu pozostaje pytanie (!!!UWAGA SPOILER!!!)

Superman żyje, czy jednak umarł, po tej walce z potworem. Po ostatnich scenach można się tylko domyślać...

Nie powiem, że ten film jest priorytetem jak idziecie do kina, ale jak nic nie ma fajnego, to ten będzie w sam raz :)

Ja idę w środę (bo bilety taniej xD) ogólnie film jest dość mocno krytykowany w zagranicznych recenzjach, reakcja Afleck'a piękna.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...