Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Instalation failed: disc acces problem

Infarr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w wiedzmina 3 od tyg. wszystko było fajnie, aż do dzisiaj. Kiedy włączyłem dzisiaj rano gog galaxy w celu zagrania w wieśka gra się aktualizowałą,  (pisało updating i pobrało mi 600+ mb), co było dziwnie ponieważ nigdzie nie pisało że jest aktualizacja. Następnie po pobraniu wyskoczyła informacja że instalacja się nie powiodła. Przycisk PLAY do tej pory jest na szaro, nie mogę go kilknąć. Próba naprawy gry też nie działa ponieważ pisze  INSTALATION FAILED: DISC ACCES PROBLEM mimo że mam wsadzoną płytę z grą. Wyłączałem goga pare razy oraz próbowałem z to samo z antywirusem (myślałem ze moze on coś blokuje) i nadal nie mam pojęcia czm nie mogę zagrać. Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie chcę stracić zapisu z 17 godzinami gry. 

P.S Czy jak odinstaluję grę to zapis się usunie ?

post-1436646-0-24089100-1458741965_thumb.png

Opublikowano

Zapis możesz sobie skopiować/wyciąć z folderu TW3, w moich dokumentach(jeżeli się nie mylę), potem dajesz go sobie np na pulpit i masz. Wtedy możesz zrobić reinstall.

Opublikowano

Niestety, po reinstalacji znowu to samo, gog`a też zreinstalowałem. Chyba będę musiał obejść się bez goga. Mam jeszcze pare pytań:

1. Czy aby zagrać w serca z kamienia potrzebuje goga.

2. Jak sprawdzić jaką wersję wiedzmina mam.

3. Nie masz może pojęcie czym to może być spowodowane, jeszcze wczoraj wszystko było okej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...