Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym różni się oryginalny Gothic od pirackiego?

Bananos12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie sa funkcję sieciowe w gothicu?

Kupujac gre nie przechodzisz na zla strone i wspomagasz twórców.

Pomogłem daj +

02110113_Komarek5.png

Opublikowano

Przede wszystkim problemem jest działanie gry. Jak na piracie trafisz na buga, to masz problem, bo prawdopodobnie go nie pokonasz. W wersji oryginalnej ewentualne bugi da się naprawić. 

Opublikowano

Przy kupnie Gothica na stronie internetowej możesz dostać różne kody, jak na przykład w sklepie gram.pl.

A sama gra się nie różni. Mogą być maksymalnie problemy w samej grze, które nie da się naprawić, jak napisał Jano.

Opublikowano

Jakie problemy, orginał nie różni się od pirata tylko że nie masz pomocy internetowej itd. 
Co do gothic 2 jest patch nawet do tej gry usuwająca błędy.

Więc między piratem a orginałem nie ma różnicy, bynajmniej ja nie widziałem.
ps. Zależnie jeśli miałbyś mieć pirata niż marynarza to zależnie jakiego pirata pobierzesz tak gra będzie chodzić :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zrozumiał bym gdyby gra kosztowała z 300 zł żeby poszukać pirata ale Gothic Gothic II z dodatkiem czyli Złota Edycja jest tak tani że śmiać mi się chce jak ktoś to piraci

Opublikowano

Mniejsza pomoc techniczna, nie da się zgłaszać błędów. Do pirackich wersji może być dołączone szkodliwe oprogramowanie.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...