Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losestrike i 15 afkerów pod rząd

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wytłumaczy mi ktoś jak to jest i dlaczego zawsze po winstrike jest losestrike który tylko się pogłębia aż nie spadnę przynajmniej 2-3 dywizji?

Znowu w niego wpadłem i przed chwilę skończyłem moją 15 przegraną i.. znowu dostałem afka od 3 minuty. Ten system działa tak specjalnie?

Opublikowano

Mi się dobrze grało rankedy i właśnie od niedzieli mam samych noobów, nie da się grać. Spadłem z g2, wróciłem i później znowu, przy pierwszym spadaniu dopiero przy 7 przegranej z rzędu spadłem, tak mi to popsuło mmr... Wydaje mi się, że teraz sporo boosterów zaczęło działać i te gówna przegrywają gry innym.

Opublikowano

Nie tylko Ty tak masz ..

Chociaż ja mam taki problem odkąd pojawił się ten nowy tryb wyboru bohatera.

Większość osób wybierając swoją linie, w 50% przegrywa ją i psuje innym grę ..

Spadłam do platyny i szczerze, czuję się jakbym grała w silverze .. shout_by_cookiemagik-d9nsi1t.gif

Opublikowano

No niestety, to jest Liga Cebuli i Balansu. Ale za to przecież kochamy tą grę <3. Wybierasz sobie Mida i Topa. Da Tobie Topa, to mid będzie feedował. Da Tobie mida, to top będzie feedował i tak ciągle :D

Opublikowano

Nie, ostatnio coś jest nie tak z tą grą.

W platynie miałem promo do p3, grałem wygrywajac czasem przegrywajac, az nagle losesterak do p5 0 lp wtf.. Może boosterzy? Kto wie, ja już nie mam pojęcia...

A niektóre gry kończą się w tej sposób..

EvCNcXP.png

RJrFseU.png

m06eRDB.jpg

takze ja juz nie mam pomyslu help :(

Hello there.

Opublikowano

Jak przegrywasz to nie graj na umór, jak przegrasz 5 gier z rzędu to jesteś wkurwio** i ci gorzej idzie, zagraj sobie kilka normali ;d, albo premade :D

Opublikowano

Dokładnie, dobrze mówi kolega wyżej.

Nie opłaca się grać, gdy już 2 poprzednie mecze masz przegrane, naprawdę szkoda czasu i nerwów.

Ja sama przegrywając jeden mecz, robię sobie przerwę, bo wiem że jakbym to kontynuowała to tylko by mi ciśnienie skoczyło, dla sojuszników byłabym tylko toksycznym graczem, a na koniec posypałyby się same reporty ..  

No chyba że masz nerwy ze stali, to to już co innego wasabimote_rinding_sushi_by_mixedmilkcho

I zapamiętaj! Platyna to największe gó*wno jakie może być!! _angry__by_cookiemagik.gif

Opublikowano

Wiadomo nie od dzisiaj, że bardzo czesto po winstreak'ach dobiera Ci gorszych ludzi do team'u przez jakis czas. Najlepsza opcja jest tak mniej wiecej po 2 przegranych grach e ciagu dnia darować sobie dalsze granie do jutra. System ssie, nie ma co sie okłamywać.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zachowujecie się jak totalne cioty, jeżeli przegrywacie to dlatego, że przeciwnik jest lepszy albo ktoś z waszych sojuszników popełnia podstawowe błędy.

Jakim cudem jesteście w platynie, jeżeli myślicie że wygranie linii wygrywa grę?

Gra midera czy topera opiera się na ciągłym roamowaniu (grając ofensywnego mida np. LeBlanc) mamy bardzo łatwo roamować, a z topa to leci tp ciągle, a tak to przeważnie leci splitpush w zależności od granego championa.

Jeżeli nie dbacie o objectivy, a enemy weźmie smoka to jest " report jungler " to się nie dziwcie, że przegrywacie.

Przyjmijcie to na klatę, że gracie na noobów, gracie z noobami, gracie z dobrymi graczami, albo gracie przeciwko dobrym graczom - League of Legends to czysta loteria, może dlatego mimo wszystko bardziej odpowiada mi system w CS:GO.

Nie ma żadnego feedowania i każdą gierkę da się wygrać na spokojnie :) 

Opublikowano

Zachowujecie się jak totalne cioty, jeżeli przegrywacie to dlatego, że przeciwnik jest lepszy albo ktoś z waszych sojuszników popełnia podstawowe błędy.

Jakim cudem jesteście w platynie, jeżeli myślicie że wygranie linii wygrywa grę?

Gra midera czy topera opiera się na ciągłym roamowaniu (grając ofensywnego mida np. LeBlanc) mamy bardzo łatwo roamować, a z topa to leci tp ciągle, a tak to przeważnie leci splitpush w zależności od granego championa.

Jeżeli nie dbacie o objectivy, a enemy weźmie smoka to jest " report jungler " to się nie dziwcie, że przegrywacie.

Przyjmijcie to na klatę, że gracie na noobów, gracie z noobami, gracie z dobrymi graczami, albo gracie przeciwko dobrym graczom - League of Legends to czysta loteria, może dlatego mimo wszystko bardziej odpowiada mi system w CS:GO.

Silver 5  :((

Ja Ciebie nie rozumiem. Pierw na przezywasz od ciot bo nie podoba nam się jak dostajemy noobów do teamu. Potem zaś piszesz, że tak jest, że to loteria i, że Tobie też to nie pasuje. Poza tym, jeżeli nie wiesz o co nam chodzi to chyba jeszcze nigdy nie miałem prawdziwego Nooba w teamie. Wspinając się dywizja po dywizji masz nadzieję, że im wyżej będziesz tym lepiej się będzie grało. Dupa. Im wyżej tym gorzej, w silverze mi się lepiej grało niż w goldzie. Co 2 mecz AFK, praktycznie co mecz ktoś ssie, robi takie błędy, których brąz nie robi. Każdy może mieć gorszy mecz i każdy takie mecze ma (tak, ja też), ale bez przesady, jak można być takim gównem. Najgorsze jest jeszcze to jak dostaniesz pięknego polaczka cebulaczka, który będzie trollował, feedował i wyzywał.

Opublikowano

Borykam się ostatnio z podobnym problemem.Od czasu wejścia z s1 do g5 są sami idioci.Przegrany bot do 0/5 jest normą,przegrany top także na porządku dziennym.No i tym oto sposobem z +24 i -12 punkty zmienily mi sie na +19 i -19 teraz 6 przegranych gierek pod rząd, z czego wszystkie przez fanboyów o rakotwórczych mechanikach gosu czy też boxboxa.

Opublikowano

419201420568874592769.png

:makka:

Przede wszystkim gracz na top lane'ie nie ma głównego zadania, tp na bot lane czy coś w tym stylu. Tp najczęściej służy do splitpush'u.

Każdą gierkę da się wygrać spokojnie jeśli ludzie są chętni do współpracy i jeśli chcą to faktycznie wygrać. Na każdym elo znajdziesz osoby, które po prostu wygrać nie chcą. 

Każdy będac w zaniżonej dla siebie dywizji będzie wygrywać większość/wszystkie gierki, ale to jedyny przypadek gdzie możesz wycarrować 4 panów 0/10. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Silver 5  :((

Ja Ciebie nie rozumiem. Pierw na przezywasz od ciot bo nie podoba nam się jak dostajemy noobów do teamu. Potem zaś piszesz, że tak jest, że to loteria i, że Tobie też to nie pasuje. Poza tym, jeżeli nie wiesz o co nam chodzi to chyba jeszcze nigdy nie miałem prawdziwego Nooba w teamie. Wspinając się dywizja po dywizji masz nadzieję, że im wyżej będziesz tym lepiej się będzie grało. Dupa. Im wyżej tym gorzej, w silverze mi się lepiej grało niż w goldzie. Co 2 mecz AFK, praktycznie co mecz ktoś ssie, robi takie błędy, których brąz nie robi. Każdy może mieć gorszy mecz i każdy takie mecze ma (tak, ja też), ale bez przesady, jak można być takim gównem. Najgorsze jest jeszcze to jak dostaniesz pięknego polaczka cebulaczka, który będzie trollował, feedował i wyzywał.

To że mam Silver 5 z boku, to nie znaczy, że mam taką dywizję;)

Gwoli ścisłości, to z mojego smurfa, po prostu chciałem to wypróbować i wypróbowałem na smurfie, pozdrówki. 

Opublikowano

2 Gry przegrałeś pod rząd to zagraj kilka normali. Aktualnie jest wolne dla dzieci i chorych psychicznie więc logiczne, że jest teraz więcej trolli i afkerów. Ja osobiście 2 razy już serię oblałem :/

Potem lose, jednak zagrałem normale, pośmiałem się i wróciłem na winy. Radzę spróbować ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

lol myślisz że ja nie mam tak? Od 4 dni pod rząd co mecz trafiam na debili w teamie. I mocno spadłem w dewizji oczywiście.

Opublikowano

Witamy w Lolu ,  w grze  w   której na  rankedach  jest prawie najwięcej trolli polaczków i innych gówien.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...