Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten serwer Classic - Czy warto?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem ostatnio stronę z serwerem Classic. Przed pobraniem chciałbym się dowiedzieć co i jak.

1.Dużo osób tam gra?

2.Chodzą gracze po td10? (Bez mentora)

3.Który to patch, i co daje. (Max lvl itp.)

4. Byczy Topór +18 to tam dobra broń jak dawniej?

Będę wdzięczny za pomoc.

Edit: Link

http://classic.4story4ever.com/

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

1. Grałem tam jakieś 2 mieś. temu w porównaniu do globala to lipa, chociaż na wojnie te 2 pt po obu stronach się chyba znajdzie.

2. Zgaduję, ze nie chodzą ponieważ tam tak naprawdę bardziej się opłaca exp robiąc questy, a te 10 lvl to dosłownie chwila roboty.

3. Patch mhh, wydaje mi się, że jeszcze przed 3.5, a max to chyba 80.

4. Z tego co pamiętam ulepszanie tam do + 18 jest całkiem łatwe, a serwer mimo swojego klasycznego stylu, ma sporo ułatwień i broń 20 + powinieneś zrobić  w późniejszej grze bez problemu.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Impferius
Dzięki za odpowiedź. Czyli nie warto. Ech... Już nigdy nie wrócą czasy gdy chodziło się po TD10 z byczym toporem i biło się z innymi low levelami. :(

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Większość osób jeśli już gra na takich privach jak ten to tylko dla przypomnienia sobie jak to było kiedyś, czy też zbadania mechaniki gry. Nawet gdyby powstał serwer na zupełnie starym cliencie i ludzie by grali na tym td 10, to pojawia się pytanie "jak długo? "  Przez ostatnie kilka lat podejście graczy w 4S i ogólnie trochę się zmieniło, nikt ci już nie będzie padał po 20 razy i dawał się zabijać na dwa podstawowe ataki. Ludzie nie raz mają problem z wyjściem do walki bo przeciwników jest więcej o 2-3 osoby od pt, gracze dzisiaj myślą bardziej na zasadzie "zbilansowanych walk", do czego przyzwyczaiły nas m.in. gry moba.

Z drugiej strony kiedyś na td spotykałeś masę świeżych graczy zaczynających od zera, dziś takich graczy nie znajdziesz, a przynajmniej na privach. Więc masz broń lepszą od przeciwnika i jest ok, ale Twój przeciwnik jest bardziej doświadczonym graczem i o serii zabójstw możesz zapomnieć. Nie wspominając już o tym, że wcześniej będziesz musiał się natrudzić by samemu wgl. mieć jakąkolwiek bron.

Sam osobiście nigdy jakoś nie interesowałem się walkami na low td. Zawsze wolałem Ardir i to tam zwykle się przekonywałem, że gracze bijący zieleń na dokach sami się nią stali.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...