Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat w temacie! Masz mniej niż 20lat? Sprawdź i oceń sam czy magiczna bariera 18 lat oznacza dorosłość!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czat w lolu to j****, ale odpowiedzi moderatorów w tym temacie to rak trochę. Jednej osoby szczególnie. 

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

#3up

no to czytaj do skutku 

#2up

no czat jednak nie j**** bo "troszke" tam panowie i pani (aczkolwiek mam wątpliwości) przesadzili. 

#up

to co? ludzie mają zapisać sie na ten czat, wejdą do gry i zobaczą że admini wyzywają/grożą innym? już chyba lepiej żeby to widzieli i nie próbowali nawet do niego dołączać

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Taka subtelna rada dla ciebie, nie angażuj się w jakiekolwiek projekty z przedrostkiem MPC a nie będziesz musiał się wyżalać. 

Opublikowano

Rozumiem to że pomysł i wykonanie zawsze jest spoko tak jak w przypadku tego klubu w League of Legends ale mentalność spierdolin umysłowych na tym forum wszystko niszczy, nie ważne jak super zaprojektujesz klub czy jakiś team to zawsze znajdzie się garstka osób które to spierdoli i wszystko rozpierdoli, zacznie sapać i niszczyć ciskając każdego w swoim zasięgu. 

Opublikowano

Wiesz, nie pisałbym specjalnie tematu, produkował się w jakikolwiek sposób gdyby nie to że było mówione "myślisz ze moda tutaj dostaje sie bycie nikim?", co sugeruje że albo są to znajomi Zaraxa lub użytkownik o wyższej randze nić przeciętny member. Gdzie już zwykły moderator powinien dawać przykład a nie obrzucać ludzi gównem (a nawet nie tylko). W moim osobiście mniemaniu za cos takiego powinien być perma ban na forum, bo w końcu to OFICJALNY..., więc argument Dlaczego jest po prostu, kolokwialnie mówiąc, gówniany xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

#2up

no czat jednak nie j**** bo "troszke" tam panowie i pani (aczkolwiek mam wątpliwości) przesadzili. 

w sumie też mam wątpliwości czy pani :/ :/ :/ 

ps. skończ qqkidować o przegranej, zacznij pisać coś sensownego (a nie o gimperze np), a dopiero potem miej pretensje, że ktoś odpisuje Ci w jakiś głupi sposób. poza tym to jest lol. 

Opublikowano

Dalej nie rozumiem. Szukasz merytorycznej dyskusji, osób, które wraz z tobą będą czerpały przyjemność ze wspaniałej rozgrywki? To jest czat w LoLu, grze, w której na porządku dziennym jest nazywanie innych w niezbyt miły sposób.

Opublikowano

Wiesz, nie pisałbym specjalnie tematu, produkował się w jakikolwiek sposób gdyby nie to że było mówione "myślisz ze moda tutaj dostaje sie bycie nikim?", co sugeruje że albo są to znajomi Zaraxa lub użytkownik o wyższej randze nić przeciętny member. Gdzie już zwykły moderator powinien dawać przykład a nie obrzucać ludzi gównem (a nawet nie tylko). W moim osobiście mniemaniu za cos takiego powinien być perma ban na forum, bo w końcu to OFICJALNY..., więc argument Dlaczego jest po prostu, kolokwialnie mówiąc, gówniany xD

Mnie w to nie mieszaj, bo nie mam z tym nic wspólnego. To nie ja zachowuje się jak idiota, a tym bardziej sugerowanie, że są to jacyś moi znajomi o większych prawach jest nie na miejscu i bez sensu.

Opublikowano

Zarax mówie tylko jak jest, może to nie Ty przyznawałeś rangi na czacie, wiec do Ciebie nic nie mam, broń boże xD Tylko odpowiedz sobie na pytanie: jeżeli pisałby tak zwykłu user, nie mod to siedziałby dalej na tym czacie czy nie? 

#2up

Ty i "elita"... eh...

#"pani"

ahhhh, dobrze że Ty trzymałaś poziom wypowiedzi xD i ja naprawdę nie płacze, bo wyrosłem z tego, wy tutaj próbujący bronić swojego "dobrego" imienia jesteście płaczkami ;]

a w sumie sugerowanie degradacji was na forum to prawie jak troszczenie sie o was, przestaniecie się uważać za lepszych i mogących wszystko ^_^ bo nie, nie możecie

no i ostatnie, mówicie że lol to taka gra ze sie obraża, to WY tworzycie tę gre tak jak ją teraz postrzegacie, jeżeli zrozumieliście co chciałem przekazać to prosze nie odpisujcie już (2up,3up) ;)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Zarax mówie tylko jak jest, może to nie Ty przyznawałeś rangi na czacie, wiec do Ciebie nic nie mam, broń boże xD Tylko odpowiedz sobie na pytanie: jeżeli pisałby tak zwykłu user, nie mod to siedziałby dalej na tym czacie czy nie? 

#2up

Ty i "elita"... eh...

#"pani"

ahhhh, dobrze że Ty trzymałaś poziom wypowiedzi xD i ja naprawdę nie płacze, bo wyrosłem z tego, wy tutaj próbujący bronić swojego "dobrego" imienia jesteście płaczkami ;]

a w sumie sugerowanie degradacji was na forum to prawie jak troszczenie sie o was, przestaniecie się uważać za lepszych i mogących wszystko ^_^ bo nie, nie możecie

no i ostatnie, mówicie że lol to taka gra ze sie obraża, to WY tworzycie tę gre tak jak ją teraz postrzegacie, jeżeli zrozumieliście co chciałem przekazać to prosze nie odpisujcie już (2up,3up) ;)

Jeżeli chcesz pokazać, że niektórzy nie zwracają się do siebie per pan/pani, to tak, zdarza mi się używać języka zaprezentowanego wyżej w stosunku do osób, które znam. Nie mam nic przeciwko temu, żeby zwykły użytkownik postępował podobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...