Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

antycrasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź na początku czy działa ci ten crasher bo jest to już bardzo stare + Na forum otek wydał łatkę (Jak znajdę edytuję post)

yJIK9mU.png

Opublikowano

To działa na każdej wersji 1.7 bez załatanej klasy tagów NBT. Po prostu exploit działa na takiej zasadzie że gdy postawisz blok, do serwera dochodzą ogromne ilości danych i serwer po prostu pada.­ Przynajmniej tak to kiedyś działało.

Najlepszym rozwiązaniem jest przejście na 1.9, tam exploitów na razie nie ma (No, Otek już pewnie ma) i jest to najbezpieczniejsza wersja. 

... ale po co ja się wysilam, i tak zostaniecie na 1.7, i dalej wam będę serwery jebał tym, bo jesteście tak k***a uparci, że ja p******e.

Nawet nie wiecie jaka była zabawa gdy tego crashera miało parę osób w tym ja, zabawa na całego my friends! xD Wszystkie serwery, nawet skafa/emcehace dało się wyjebać, to było coś!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...