Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot, targeting

Benfucjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że na ogół mój elfbot działa bez zarzutów, lecz problem występuje gdy zaczynam bić bossy. Generalnie gram na serwerze o tematyce naruto gdzie bije sie same bossy by expić. Wszystko działa pięknie gdy bossy zabijam ~max 2 minuty. Lecz gdy bije bossa dłużej to targeting w ogóle nie spełnia swoich celów. Jest włączony aczkolwiek nie atakuje celu tylko leci do kolejnego puntku i nie zaznacza targetu, po prostu go gubi, skrypt na re attack jest nie przydatny bo na full afku to nie pomoze a postac dalej biegnie do kolejnego waypointa, próbowałem kombinować z proximity,healthem i stick, ale nic to nie dało.

Opublikowano

Jeżeli to na WoNO może wyłącz "chase offensive" - nie ustawiaj tego po prostu, jak chcesz żeby dolatywał do moba ustaw "Mele - Reach", jeżeli nie to, to nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, może zrób ss z twojego targetingu

eww może to przez jakis poboczny skrypt który cały czas próbuje wyłączyć targeting, lub nawet włączyć [wariuje]

Opublikowano

ebfd743597b6651553231acd5b6e0f36.jpeg

Włączenie i wyłączenie Chase rownież nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...