Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3/22 PBE Nowe skiny: soraka, lissandra, sion

.iNSANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion naprawdę niezły,Soraka wygląda też nieźle taki medyk z przyszłości,Lissandry łeb ....,Wydawało mi się że to jakaś istota a nie robot.Soraka przypomina osobę chociażby

Opublikowano

Nie pasuje mi ten styl robota do Lissandry, ale ogólnie źle się nie prezentuje. Wygląd Soraki mi się nie podoba, ogólnie nie przepadam za wyglądem "robotowym". Jednak animacje umiejętności nawet są ładne. 

Opublikowano

Skin Soraki przypomina mi potworka z pierwszego filmu kinowego pokemonów ^^

Chociaż efekty skilli w grze, prezentują się naprawdę fajnie.

om6yTL7.jpg

Lissandra wygląda jak jakaś statua, z jakieś gry typu horror ( pierwsze Moje skojarzenie ).

A sion jak z filmu transformers.

Mimo tych podobieństw, skiny są naprawdę bardzo fajnie.

Może jakiegoś sobie sprawie. 

Opublikowano

Poetka dobre skojarzenia (y) Soraka tez mi mew z pokemon przypomina a sion jak uzyje ulta to normalny transformers :D jedynie ta lisandra nie kojarzy mi sie jak tobie

Opublikowano

Dla mnie ten Sion ew. jest podobny do Bulkheada z Transformers Prime, a jego młot jak Kuźnia Solusy Prime :D.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

Heh, ale co z tego skina skoro Sion jest out of meta. Znaczy nie jest taki zły ale potrzebuje jakiegoś buffu na powiedzmy E.. bo porównując do kiedyś jak się maxowało E i masakrowałeś typa samym E to teraz te E jest bezużyteczne.

Opublikowano

Heh, ale co z tego skina skoro Sion jest out of meta. Znaczy nie jest taki zły ale potrzebuje jakiegoś buffu na powiedzmy E.. bo porównując do kiedyś jak się maxowało E i masakrowałeś typa samym E to teraz te E jest bezużyteczne.

Założę się że dostanie buffy, tak zawsze jest. 

Specjalista
Opublikowano

Najgorsze skiny które wydano, a Soraka wygląda jak robocop, ale nowy sklep to jednak coś pięknego

Opublikowano

Zakochałem sie w tej Lissandrze. Uwielbiam skiny z serii podobnych do takich jak te. Tak samo podoba mi sie Soraka. Natomiast Sion wyglada dla mnie po prostu tragicznie. Tak, Sion pewnie dostanie buffy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Najlepszy i tak jest Sion na ulcie :D. Czy tylko mi transformersa przypomina?

Soraka to jest jakaś tragedia, w ogóle mi sie nie podoba.

Co do Lissandy jest MEGA, jak narazie naj skin do niej :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...