Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Tak jak w temacie posiadam Lenovo Z51-70 z systemem Win 10 najnowsza wersja eng ... I mam taki maly problem ... w windows 7 na PC bezproblemowo w ustawieniach dzwieku znalazlem opcje podbicie basow co wręcz uwielbiam lecz znowu na laptopie po bezowocnych 2 godzinnych poszukiwaniach nic po za uproszczonymi opcjami dzwieku nie znalazlem ...
Jest taka mozliwosc ze systemowo niemozliwe jest podbicie basow lub jakies inne zabawy z konfiguracja dzwiekow ? Moze jakis program ? - zazwyczaj slucham muzy z YouTube albo spotify.
Z gory dzieki za jakakolwiek podpowiedz bo jestem w kropce ;p 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opcja zależy głównie od karty dźwiękowej którą masz czasami tylko od zainstalowania właściwych sterowników producenta.

Np. niektóre Lenovo mają dolby digital plus które obsługują sterowniki windowsa mają je wszyscy ale używać mogą tylko ci z odpowiednią kartą dźwiękową, to samo z funkcjami podbicia basów. Widocznie nie masz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sam sobie sprawdź, większość  opcji dodatkowych np dla dźwięku dla danego modelu jest w instrukcjach obsługi dołączonych do laptopa, wystarczy poszukać sobie. 

Czaem trzeba zainstalowac tylko sterowniki producenta ze strony czy z  CD. 

Chcesz wiedzieć dokładnie to pytaj się tych co mają dokładnie taką samą konfigurację czyli system i taki sam model laptopa. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Do laptopa masz dolaczona tylko plytke ktora zostawilem w krk a aktualnie jestem w rodzinnym miescie - wracam za 2 tygodnie takze nic nie zrobie z intrukcji nawet ;d 
ale jesli bez kombinowania wbic na opcje dzwieku zaanwansowane lub mniej zaanwansowane to nic tam nie ma co by mnie zainteresowalo d;
niestety nie znam goscia w realu ktory ma takiego samego lapka i system ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...