Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Odzyskiwanie konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo kappa one tow three.gralem se na starym koncie kumpla bo on nie mial czasu na gre i praktycnie ja gralem no i se tam mial goldzika 3 a ja mu se wbilem platynke 4 i troche toxic kappa i perm banik wleciał  i teraz troche mad jest i ja tez jestem zmadowany bo to moja wina kappa.Jesli wydał na konto około 1k pln i ma historie transakcji na koncie bankowym to jest opcja odzyskania konta?Dodam jeszcze ze on ma stałe ip a ja zmienne, wiec w histori u nich tam powinno byc jakie ip sie logowało kappa xD i gralem se tam około 3 tygodnie bo grałem przez tydzien i wtedy mu platyne wbilem i dostalem bana na 2 tyg za flejm i 2 dni byl unban i dzisaj perm kappa

Opublikowano

Nawet jakbyś wydał milion dolarów to byś dostał bana. Traktują wszystkich równo.

Opublikowano

Jeżeli ty grałeś a on nie to zawsze może jakaś bajeczkę do supportu napisać że ktoś się włamał i grał na cheatach i flejmił, może zadziała.

widziałem kiedyś screena że ziomek wysłał na suppa historię zakupów rp przez pp i mu konto odbanowali ( nie wiem czy fake)

#JebacSygnatury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...