Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora do większego projektu

Sirrek ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam sponsora początkowo na serwer Teamspeak, później na całą platformę dla graczy TS3+Strona+Forum+byc może w przyszłości i 
jakieś autorskie serwery do gier ? :)

A więc jak napisałem wyżej, na początek ma to być jedynie TS3 który będzie promowany (współpracą z serwerami Youtuberami itp.)
Aby z czasem przeistoczyć się w pełnoprawną sieć dla graczy z własną stroną oraz forum.

Coś o mnie ? W "teamspeakach" siędzę już od paru ładnych lat (sam mam ich ponad 20 ) także kwestią techniczną nie ma się co martwić.
Jeśli chodzi o strone i fora to przez lata aktywności w sieci zdąrzyłem zawrzeć odpowiednie znajomości
aby wciągnąć do projektu osoby znające się na stronach www jak i forach.
Projekt ma być ciągle wspierany i udoskonalany, nie ma to być tak zwana "chwilowa zajawka"
tylko coś poważnego z osobami zaangażowanymi w to.

Niestety jak to w polskich realiach często bywa, dobre pomysły przepadają z braku funduszy
Dlatego też zdecydowałem się napisać ten temat aby znależć osobę która być może też jest pasjonatem
takowych rzeczy i chciałby finansowo wesprzeć takowy projekt.

Oczywiście publicznie nie będę opisywał całego konceptu, planu rozwoju, nazwy etc. Jednakże osobom zainteresowanym
jak najbardziej wszystko przybliżę.
Także zainteresowanych zapraszam do kontaktu na pw lub pod numerem gg : 53671550

Możemy się umówić na rozmowę na teamspeak gdzie można omówić szczegóły.

Pozdrawiam. :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...