Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić? iPOW 2 Variable Wattage 1600 mAh

Kasaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy można na tym forum pisać o e-papierosach jak nie to sorry.Więc tak jestem początkowym palaczem e-papierosów więc z baterii p1 chciałem się przerzucić na Ipow 2 variable wattage 1600 mah.I czy się tę baterię opłaca kupić ? Nie trzaśnie coś po 2 miesiącach i czy góra od p1 będzie do niej pasować ? Oraz czy się grzałka nie spali jak będę jechał na 6w (grzałka też od p1)

Opublikowano

Jaki fejm na gimbie lol ? Gimbaza już dawno skończona...A palę tak sobie i po prostu chciałem się przerzucić na coś lepszego. 

Opublikowano

Tak z ciekawości pytam. Palisz je bo rzucasz palenie czy kupujesz żeby robić fejm na gimbie?

Haha zawsze mnie coś takiego śmieszy. Koleżko e-papierosy dzielą się na 2 grupy. Te zwykłe e-fajki do rzucania palenia i mody które w większości przypadków "palone" są dla zabawy żeby wywalić chmurę, pokręcić grzałki itp. Takie hobby więc nie koniecznie służą tylko do rzucania / szpanu w gimbie. Jednakże gimnazjalista z e-petem śmiesznie wygląda  :)

Co do tematu firmy nie znam ale wydaje się być dobry. Jeśli chodzi o zwykłe e-fajki to tam nie ma jakichś specjalnych funkcji. Jak jest ładowanie przec micro-usb to już jest dobrze  xD

Opublikowano

Drogie to jak na taką pojemność baterii, według mnie lepiej będzie kupić baterie od ijusta która ma dużo większą pojemność oraz posiada passthrough.

Opublikowano

Drogie to jak na taką pojemność baterii, według mnie lepiej będzie kupić baterie od ijusta która ma dużo większą pojemność oraz posiada passthrough.

Z justem wstyd  :lenny:

Opublikowano

Z justem wstyd  :lenny:

Wstyd czy nie wstyd, byle by działało a taki zestaw, p1+batka od ijusta będzie spisywać się dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...