Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e5l6x3.jpg

CostaServ

START CZWARTEK 18:00

Serwer jest nastawiony głównie na dobrą zabawę, wyróżnia go ponad 70 modyfikacji

oraz kilkadziesiąt pluginów.

Film prezentujący instalacje paczki modów:

(aby wejść na serwer musisz mieć ją zainstalowaną)

IP: costaserv.hostmc.pl

Typ serwera: Survival

PVP : ON

NON-PREMIUM

200 SLOTÓW

Lista modyfikacji CostaServ_v1.0

- Simple Ores

- Battlegear 2

- Atum

- Baby Mobs

- Backpack

- Battle Towers

- Better Foliage

- Better FPS

- Better Title Screen

- Biblio Craft

- Big Trees

- Build Craft

- Cosmetic Armor

- Custom NPC

- Damage Indicators

- Mo Creatures

- Dungeon Mobs

- Extra Biomes XL

- Steam Power

- Floating Ruins

- Forestry

- GraveStone

- GrowthCraft

- Hardcore Darkness

- Iron Chest

- Lava Monsters

- LootBags

- Monster Girl

- More Fun Quicksand

- Natura

- Nether Ores

- New Dungeons

- Pam's Harvest Craft

- Plant Mega Pack

- Roguelki Dungeons

- Ruins

- Special Mobs

- Steam Craft 2

- Tinkers Construct

- Treasure

- Twilight Forest

I wiele więcej !!!

Opublikowano

nie polecam serwera, najpierw zrobili serwer na 1.9 , kupiłem svipa i na 2 dzień serwer nie działał. Oszuści 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

nie polecam serwera, najpierw zrobili serwer na 1.9 , kupiłem svipa i na 2 dzień serwer nie działał. Oszuści 

Były informacje dotyczące tego oraz tego, że kto kupił takową range po  16/17/18 marca dostanie ją na nowej edycji. Więc co to za oskarżenie? 

Opublikowano

Z modami to widzę wielki mix. Kilka technicznych, kilkanaście do eksploracji/średniowiecznych broni na których się chyba jednak skupia. Niestety nie mój typ serwera na modach :c

Opublikowano

@MojaPanienka no na pewno będę grał na serwerze z milionem modów, chciałem pograć na 1.9 a nie na jakiś modach no ale czego się spodziewać po polskich serwerkach, nigdzie nie ma sensu kupować żadnych rang. Nigdzie informacji nie widziałem o zmianie trybu + rangi przeniesiecie na serwer z modami, faktycznie przydatne. Szkoda słów.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@MojaPanienka no na pewno będę grał na serwerze z milionem modów, chciałem pograć na 1.9 a nie na jakiś modach no ale czego się spodziewać po polskich serwerkach, nigdzie nie ma sensu kupować żadnych rang. Nigdzie informacji nie widziałem o zmianie trybu + rangi przeniesiecie na serwer z modami, faktycznie przydatne. Szkoda słów.

Gdybyś grał to byś wiedział. Poza tym ranga ta kosztowała około 4 zł i była ona do KOŃCA EDYCJI lecz była informacje o tym, że rangi zakupione po dniu "16.03.2016" zostaną przeniesione na serwer z modami.

"Czego się spodziewać po polskich serwerkach" A ja ci napisze "Czego się spodziewać po polaczku" który ma problem, że edycja zostaje przeniesiona na mody razem z jego 4 zł, gdzie na innych serwerach taka ranga kosztuje około 12 zł. 

Budowniczy
Opublikowano

No to tak, ogromny mix pluginów większość pluginów niepotrzebnych typu: Monster Girl.

Poczekam na nową wersje paczki bez zbędnych pluginów paczkę i zagram. 

Edit/// Licz się z tym, że nie każdy ma komputer z NASA i z taką ilością modów może lagować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...