Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10-7

Gol342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóż zrobiłem upgrade do win 10 z win 8 Teraz chciałbym zainstalować Windows 7 Ale gdy chce uruchomić bootowanie z usb

to nie działa nie czyta ( mam boot menu ) Pss gdy uruchamiam instalator z windowsa to laduje się szykuje pliki i wyskakuje jakiś komunikat i pisze cos ze

mam uruchomić ponownie instaltor robie to i nie działa jakiś bląd jest Pomocy!!

Opublikowano

Nagraj instalę na fat32 i wyłącz secure boot w biosie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie umiesz nagrać pena po prostu. 

Użyj  rufisa ( znajdziesz na google ) do nagrania instalki na pena z opcją GPT, dysk formatowany w FAT32 i w czasie instalacji wyłącz secure boot.

Potem się go normalnie  załącza więc to sam sobie stworzyłeś problem zamiast załączyć 

Opublikowano

Po zatym jak ja nie umiem nagrać pena ..... Ja robie tak już huhu ile lat i mi działało a to gówno " Windows 10 " Mi nie chce zainstalować win 7 ... Więcej nie instaluje windows 10

Opublikowano

Też mogłeś, teraz za to nie możesz używać uefi a tylko BIOS do obsługi urządzeń i tracisz opcje dodatkowe jakie miał by system; szybszy start i zamykanie, szybsze wznawianie systemu itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...