Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto CS:GO za konto w LoLu! :3

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­KONTO CS:GO SILVER IV
ZA KONTO W League of legends [EUNE]

Nazwa rzeczy: Konto Counter-Strike: Global Offensive, Silver 4
Metoda kontaktu: PW na forum - tylko i wyłącznie.
Opis rzeczy: Wymienię konto w CS:GO, posiadam tam S4, mało skinów, za konto w LoLu na serwerze EUNE. Bardziej mi zależy na jak najwięcej postaci. Nie potrzebuję skinów :)
Oczekiwana/oferowana cena: Konto w LoL > dużo champów.
Zdjęcia/inne informacje: www.steamcommunity.com/id/szy-ko/

xOstateczny

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

ale skórki dużo warte niektóre i wiesz 30lvl silver 4 to też coś warte niż 30lvl bronz 5 50chempow bez skinow, a silver 4 w cs go teraz max 20zł ? jeszcze masz 150h to też nic nie warte jeszcze inaczej jak by było 800-1000h

Opublikowano

ale skórki dużo warte niektóre i wiesz 30lvl silver 4 to też coś warte niż 30lvl bronz 5 50chempow bez skinow, a silver 4 w cs go teraz max 20zł ? jeszcze masz 150h to też nic nie warte jeszcze inaczej jak by było 800-1000h

Co mają godziny do skilla?

Moge nawet dostać tego b5 z champami, sam sobie wyjdę ;)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Może zbędny komentarz, ale nie polecam Ci się tu wymieniać za konto w lolu. Lepiej napisz gdzieś na zagranicznej stronie, ponieważ mentalność naszych graczy lol'a jest taka, że po tygodniu napiszą do supportu i odzyskają konto. To samo możesz zrobić z kontem steam, ale po co niepotrzebne zamieszanie. ­

Opublikowano

Może zbędny komentarz, ale nie polecam Ci się tu wymieniać za konto w lolu. Lepiej napisz gdzieś na zagranicznej stronie, ponieważ mentalność naszych graczy lol'a jest taka, że po tygodniu napiszą do supportu i odzyskają konto. To samo możesz zrobić z kontem steam, ale po co niepotrzebne zamieszanie. ­

Jak na razie nie oszukali mnie jeszcze, a taka prawda, że chcę z informacjami do odzyskania w razie oszustwa ;)

@554461402688252517908.png NetherSky.

Mozesz mi powiedziec czy jakies $$ przyjmujesz za konto czy tylko wymiana za Bola ? Lola *

Zaoferuj/pw. @enes2

­

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...