Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] riven/fizz

michaljm3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość osób pewnie powie Void Fizz, ponieważ ma zmienioną kolorystykę E i ulta ale ja polecam Króliczka Fizz'a, głównie ze względu na sam wygląd ale też na świetną animacje R.

Dla Riven albo Arcade, albo Króliczek. Arcade jest skinem z serii tych "pikselowych" i bardzo podobają mi się jej animacje skilli i recall'u. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Obecnie posiadam riven arcade i króliczek fizz

Riven arcade ma zmienione wszystkie animacje również recall

Króliczek fizz Ult,recall

Co do króliczka pasuje na święta wielkanocne,niedługo xD Można nawet spodziewać się go w przecenie za jakiś czas ze względu na święta ale nic o tym nwm.

Jeszcze co do riven Króliczek też jest świetny,ma tylko kolor animacji zmieniony ale wygląd króliczka w porównaniu do arcade lepszy jako samego wyglądu skina

Opublikowano

Jeśli chodzi o Fizza, to ja posiadam "Rybak Fizz"

Pod względem wizualnym jest bardzo śliczny, natomiast z ulti wyskakuje Urf ^^

Fajny tak samo jest "Króliczek Fizz", tylko te jego czerwone oczy są przerażające ..

Skiny do Riven są wszystkie fajne prócz Karmazynowej.

I z tego co wiem, mają odblokować jej najcenniejszy skin czyli "Championship".

Radzę Ci poczekać na nią, bo przy tym skinie skille są nieziemskie :P

Opublikowano

Do Fizza najbardziej podoba mi się Króliczek, świetny splash art, wygląd postaci w grze oraz zmienione animacje, uroczy króliczek na ulcie. Co do Riven, jak dla mnie również Króliczek, słodki ogonek i uszy ma. Fajnie pasuje do jej barwy głosu (wersja angielska), hmm... Może jeszcze Arcade, kolorowa, fajne dźwięki umiejętności. Championship też jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...