Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illaoi

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem, ze większość ludzi twierdzi, ze illaoi jest słaba postacią. Otóż muszę was zmartwic, jeżeli nie potraficie grać dana postacią to od razu ma być słaba? Nauczyłem sie grac nią czyli illaoi, robi miazgę ta postać. Fakt nie ma cc itd, macek latwo uniknąć, ale jak sie nauczy "kontrowac ruchy przeciwnka" to nie ma mocnych na ta postać. Tak samo ekko, nikt nim nie gra z tego co widzę, a ta postać potrafi wygrać całą grę JAK SIE POTRAFI NIA GRAĆ. Zauważyłem tez, ze wypowiadaja sie na ten temat gracze Garena, Dariusa i nie dziwota, ze illaoi ma taka opinię. Teraz możecie mi pocisnac, bo mam własne zdanie.

Opublikowano

Mówisz do nas czy do wszystkich graczy? Według mnie Illaoi jest dobry, ale mało osób go ogarnia. Wiele osób właśnie stwierdziło, że jest słaby, bo raz zagrali i im nie poszło. Nie bez powodu był banowany w przed sezonie czy na początku sezonu. Jeśli chodzi o Ekko to sam go mainuje i jest to postać, na której mam najwięcej pkt, z doświadczenia wiem, że na samego ulta może zrobić adc lub mida i to od niego zależy czy tf będzie wygrany, a nawet jeśli zostanie sam może wszystkich porobić, sam nawet miałem kilka takich sytuacji. Co do graczy Garena i Dariusa, ludzie grają nimi dobrze bo te postacie mają łatwą mechanike, każda postać jest dobra, ale na niektóre trzeba więcej czasu a niektórzy stwierdzają, że jedna z postaci jest za mocna bo łatwo ją ogarnąć i każdy ogarnia. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o to że jest słaba ;) tylko o to że jak wygrywasz linie to znaczy że masz przeciwnika idiote..

Unikanie macek i tyle a kochana illaoi jest w dupie :) może i ma dostęp do farmy z Q ale niestety albo i stety jest bardzo mano żerna! Wiec bez blue słabo.

// A co do ekko postać świetna dużo nim gram od razu jak wszedł skin+ postać moja ;) 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...