Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Mistrzem Gry (GM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o mnie nazywam się Patryk mam 20 lat skończyłem liceum. Obecnie wyjechałem do Szkocji za pracą, mam dużo wolnego czasu, który mógłbym przeznaczyć na pracy przy pełnieniu funkcji GM. Metina znam na wylot gram praktycznie od początku polskiego globala, przez krótki czas prowadziłem własny serwer lecz z problemów finansowych musiałem se odpuścić. Posadę GM miałem na dwóch mało znanych serwerach, gdzie na jednym pełniłem funkcję technika. Jestem osobą komunikatywną, życzliwą, opanowaną oraz kulturalną zawsze chętny do pomocy. Będąc Mistrzem Gry nie czerpałem korzyści materialnych jedynie mile spędzony czas oraz satysfakcję. Chciałbym abyś wiedział, że z mojej strony moższ liczyć równie na pełny profesjonalizm jak i ja mogę liczyć z twojej strony. Przy pełnieniu wyżej wymienionej funkcji nie liczę na żadne formy zapłaty jedynie dobry kontakt z teamem oraz graczami.
Jestem otwarty na komunikację głosową (TS).
Jeśli jesteś zainteresowany moją osobą w teamie napisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...