Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z konsolą na hostingu fiberhost - samoczynne stawianie "/" przed "*".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dzisiaj zakupiłem sobie serwer w hostingu fiberhost i mam mały problem z consolą.

Konsola przed znakiem ' * ' dodaje mi znak  " / " i dzięki temu nie mogę sobie dodać wszystkich PEXów jako właściciel :

[23:42:39 INFO]: Registered groups:
[23:42:39 INFO]:   Gracz  #0  []
>pex user grands add \*
[23:43:01 INFO]: Permission "\*" added!

> pex user Grands add *

Proszę o odpowiedzi  oraz rozwiązania problemu :)

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu..

Możesz wejść w folder permissionex wejsc w uprawnienia i tam sobie edytować na *

Nie przyszło mi to oczywiście do głowy... A co do hostingu to myślę, że czas sprawdzić te "plusy i minusy". Jednak to nic nie daje   ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam :D

Zmień lepiej na crafthost lub maxcraft.

Raczej masz zle skonfigurowany plugin 

Konfiguracja pluginu nic do tego nie ma... Polecam ci kupić VPS'a zamiast kupować serwery na tych głupich hostingach. Musisz to zgłosić Administracji Fiberhosta. Wchodzisz do permissions.yml edytujesz, i odświeżasz config za pomocą komendy 'pex reload', nie używaj nigdy /reload(Ta komenda powinna być już dawno usunięta :P), tylko dla informacji to.

Opublikowano

Nie polecam :D

Zmień lepiej na crafthost lub maxcraft.

Raczej masz zle skonfigurowany plugin 

Konfiguracja pluginu nic do tego nie ma... Polecam ci kupić VPS'a zamiast kupować serwery na tych głupich hostingach. Musisz to zgłosić Administracji Fiberhosta. Wchodzisz do permissions.yml edytujesz, i odświeżasz config za pomocą komendy 'pex reload', nie używaj nigdy /reload(Ta komenda powinna być już dawno usunięta :P), tylko dla informacji to.

Administracja fiberhosta odpisała mi tylko tyle: Sprawdź i zobacz w pliki. Powinieneś mieć coś źle skonfigurowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...