Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jungle

TheOddOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1524255-nowa-tier-lista-mpc/

Championów wybierz sobie z tej listy.

Najważniejsza jest wizja, kontroluj poczynania enemy junglera, counter gankuj, patrz gdzie twój team się biję i stwórz sytuację np. 3v2 na bocie. Masz dużo czasu na kontrolę mapy kiedy bijesz stwory w lesie więc to wykorzystaj.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Widzę , ze słabo orientujesz się z grą. Radze zacząc od łatwiejszych lini (pozycji) niż jungla, ponieważ jak większość sądzi, również ja, jungla jest najtrudniejsza do ogarnięcia. Kazdą postać mozna wymainować w taki sposób ze jungla to będzie bułka z masłem, musisz sam znaleźć taką postać na normalach :)

Opublikowano

wbij 30lvl pozniej graj w jungli do 30lvl bedziesz mial taki wolny clear i duzo hp traci

nie masz masterek i run

Opublikowano

Pytanie brzmiało: jak grać na jungli w miare dobrze

wiem że niektóre osoby nie widzą różnicy miedzy tym a: " czy uważacie że ja GÓWNO moge grać w jungli ?"

egh =___=

ale przechodząc do pytania

najłatwiejsze postacie do jungli z którymi nawet bez runek jakoś ogarniesz to WW i Udyr

te dwie postacie mogą sobie bez problemu przetrwać w jungli na niższych poziomach na którym zapewne grasz

zgadując po pytaniu nie musisz się martwić o wspomnianą wizję... ludzie z poziomu bronz / ślver mają wardy

ale daleko poza zasięgiem zainteresowań 

wszystko co musisz robić w jungli to farmić się i pomagac kiedy widzisz że jakaś linia jest spychana pod wieżę 

jednak końcówka twojego pytania jest sprzeczna z tym co powiedziałem ^-^

ponieważ chcesz też postać przydatna do TF-ów 

to wymaganie po części spełnia WW ponieważ moze złapać przeciwnego ADC albo APC 

jednak myślę że jego team szybko by mu pomógł... chociaż kto wie ;x...

jeśli ma być to twoja pierwsza "zabawa" w jungli to:

- Bierz WW

- Farm sie ignorując team do 6 lvl-a

- kiedy już będziesz miał lvl-a wchodz na garnka za każdym razem kiedy tylko masz ulta

tylko uważaj kogo też gankujesz ^-^

i w jaki sposób... bo nie ma sensu wpychać się jak wszystkie linie są pchane od twojej strony

jeśli tak sie dzieje musisz "molestować" przeciwnego junglera w jego lesie ;x...

innymi słowy jeśli wygrywacie to musisz unieruchomić jungle przeciwnika...

i to chyba wszystko z WW ;x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...