Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flame w lobby

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma logów z lobby/okna po grze, przynajmniej nie pokazują się jak dostaniesz bana/restricta. Nigdy nie widziałem logów z chatu innego, niż ten w grze.

Opublikowano

po części pan wyżej ma racje...

ale po części nie... ponieważ użytkownik ma możliwość skopiowania twoich wiadomości ( Ctrl + C ( lel xD ) )

a potem wklejenia do dodatkowej wiadomości w raporcie...

ostatecznie może też zrobić zdjęcie / nagranie twojego zachowania i wtedy podpierdolić do Rito ;x...

więc niby nie... ale inne sposoby też istnieją ;x...

Opublikowano

po części pan wyżej ma racje...

ale po części nie... ponieważ użytkownik ma możliwość skopiowania twoich wiadomości ( Ctrl + C ( lel xD ) )

a potem wklejenia do dodatkowej wiadomości w raporcie...

ostatecznie może też zrobić zdjęcie / nagranie twojego zachowania i wtedy podpierdolić do Rito ;x...

więc niby nie... ale inne sposoby też istnieją ;x...

Nie wiem czy można kogoś podpierdol** tak żeby bana dostał, wątpię. Skoro Rito nie ma logów z chatu z lobby to nie ma żadnych podstaw, żeby cię zbanować, nawet jeśli ktoś wyśle chat (skopiowany), czy też zdjęcie, zawsze to może być fake.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Przy reporcie w grze można wrzucić z tego co wiem np. zdjecie z imageshura czy screenshu i w sumie możliwosc moim zdaniem jest złapania bana za flame w lobby. Po drugie osoba która jest negatywna w lobby, w 90% jest taka i w grze :)

Opublikowano

Nie jest mozliwe wylapanie bana za wyzywanie sie w lobby, nie sluchaj sie tych wyzej bo kupe wiedza. Screen zawsze moze byc sfalszowany, jedyne co sie liczy to logi czatu z gry

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...