Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś order status z niczego mi przyszedł to są te nowe sposoby hakerów?

Sprawdziłbym poprawie ale do pobrania dają mi plik zip ...

Jak coś takiego działa o ile to w ogóle jacyś hakery, bo nie ma żadnych danych o sklepie, zakupionym produkcie, a ja nić świadomi nie kupowałem o.O

To fake czy wygląda na prawdziwy? :s

834521458589378340568.png

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

no fake, pobierzesz to i pewnie masz kompa zawirusowanego, usuń to, sam mam dość często takie gówna, typu, że wygrałem 50 tyś nie wiem jakim cudem, rozbiłem bank, wygrałem luksusowe auto, do pobrania kwitek do wypełnienia wszelkich danych itp, nie reaguj na to

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie takie nowe. Te sposoby są już znane od dawna.

Wystarczy spojrzeć na maila z którego to przyszło, widać że jakiś podejrzany, nie mówiąc już o tym, że nie jest napisane nigdzie co jest zamówione i skąd.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Otworz to się nauczysz że najlepszym zabezpieczeniem kazdego użytkownika komputera przed wirusami, włamaniami i tak dalej jest jego wlasny mózg. Użyj go. Znasz meila? Nie, nie znasz. Mówisz że niczego nie kupowałeś, więc wniosek może być tylko jeden.

Opublikowano

Od "Irene Bird" xD Ja co kilka dni dostaje takie gówna i od razu usuwam, żeby mi poczty nie zajmowały.

Opublikowano

Czysty fake, szkoda sobie głowę tym zaprzątać. Mam specjalne miejsce na takie maile, spam a potem kosz.

Tylko czemu ss ma zakryte jakieś ID, skoro nic nie wypełniałeś. Czyżby fake w (fejku)? :v

Opublikowano

Prześlij mi ten plik zip to ci powiem co w nim jest, akurat nie używam zbyt często windowsa, więc nic nie ryzykuję. :P

Opublikowano

Otworz to się nauczysz że najlepszym zabezpieczeniem kazdego użytkownika komputera przed wirusami, włamaniami i tak dalej jest jego wlasny mózg. Użyj go. Znasz meila? Nie, nie znasz. Mówisz że niczego nie kupowałeś, więc wniosek może być tylko jeden.

albo linux

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...