Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem tylko na MMach

DeViiiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z pingiem :( na kazdej grze jest on normalny, LOL czy to inne, nawet w Csi'e ale nie podczas rankeda.. Wszystkie mixy jakies i Dmy sa normalnie git, podczas gry rankedowej mam pingi 12345543213245454343 i nie wiem czemu :( za kazdym razem az z czasem no nie idzie wytrzymac ;o ile mozna w zasadzie xD .. :( ktos Cos moze wie na ten temat? :(

9fhc.jpg

Opublikowano

Wyczyść komputer, format, reinstal steama lub cs, spójność plików, użyj mm server picker i zaznacz zach eu luxemburg chyba niemcy jakoś tak.

Opublikowano

Ale ten ping to Ci tak skacze na chwilę ? Czy utrzymuje się wysoki ?

Utrzymuje sie :(

Miałem tak samo, czasem do 1000 skakał. Spójność plików najlepsze rozwiązanie.

Czyli?  co xD? mam reinstal Csa zrobic :/?

9fhc.jpg

Opublikowano

ZJEBY

co ma k***a spojnosc plikow do pingu?

To nie sa lagi komputera tylko k***a internetu

Moze dlatego, ze nie ma polskich serwerow (oczywiscie valve mysli i zamiast kupic serwerki w polsce to lepiej w Azji)

Najblizej nas to chyba serwery w Niemcach, a to i tak trochę daleko. Moze to byc tego powod? innym wyjsciem jest ofc. nowy internet

Opublikowano

ZJEBY

co ma k***a spojnosc plikow do pingu?

To nie sa lagi komputera tylko k***a internetu

Moze dlatego, ze nie ma polskich serwerow (oczywiscie valve mysli i zamiast kupic serwerki w polsce to lepiej w Azji)

Najblizej nas to chyba serwery w Niemcach, a to i tak trochę daleko. Moze to byc tego powod? innym wyjsciem jest ofc. nowy internet

Reinstal zrobiłem i pomogło, czasem skacze ale jakos tam w miedzy czasie sie normuje, chyba wartiat jestes jak myslisz ze nowy net kupie bo mi 1 gra laguje xD

9fhc.jpg

Opublikowano

@up ta 1 gra laguje bo w innych grach ping 100 zbytnio nie przeszkadza, a w cs już ping 80 jest problemem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszym wyjsciem teraz bedzie uzycie mm server picker i ustawienie serwerow na niemcy lub warszawe (jest taka opcja w najnowszej wersji). Nie zapomnij wlaczyc zapory i dac ping w grze na 50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...