Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Grane postacie.

titeczeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema za tam czarne interesy (lenny) kupiłem za 100 zł PSC 4100 RP. I teraz pytanie: Do jakich postaci jakiego skina? Gram najczęściej: Yasuo, Katarina, Azir.

Nie chodzi mi o to, który najdroższy a ten, który prezentuje się ładnie w grze. Jak zawsze daje lajki :)

Opublikowano

★ Katarina ~ Kitty (uroczy futerkowy strój, ogonek :3), Dzwoneczek (ładny art i postać w grze, animacja również niczego sobie),
★ Azir ~ Władca Grobów (ciekawy wygląd wieży, zmieniona animacja, wygląd bohatera i ładny splash art),
★ Yasuo ~ Blood Moon (kojarzy mi się z Renji z Bleacha. Ładne animacje).

Opublikowano

Katarina ~ Kitty (uroczy futerkowy strój, ogonek :3), Dzwoneczek (ładny art i postać w grze, animacja również niczego sobie),Azir ~ Władca Grobów (ciekawy wygląd wieży, zmieniona animacja, wygląd bohatera i ładny splash art),Yasuo ~ Blood Moon (kojarzy mi się z Renji z Bleacha. Ładne animacje).

Z tego co mi się wydaje, ani Kity ani Dzwoneczka aktualnie się kupić nie da.

Opublikowano

Katarina ~ Kitty (uroczy futerkowy strój, ogonek :3), Dzwoneczek (ładny art i postać w grze, animacja również niczego sobie),Azir ~ Władca Grobów (ciekawy wygląd wieży, zmieniona animacja, wygląd bohatera i ładny splash art),Yasuo ~ Blood Moon (kojarzy mi się z Renji z Bleacha. Ładne animacje).

Z tego co mi się wydaje, ani Kity ani Dzwoneczka aktualnie się kupić nie da.

Owszem, ale warto poczekać do Harrowing lub Świąt Bożego Narodzenia, aby zakupić któregoś skina z wymienionych powyżej przeze mnie ;) Zapomniałam wspomnieć o tym. Dla mnie te dwa skiny są najładniejsze/urocze dla Katariny, reszta jest noo... Słabiutka :p 

Opublikowano

Project Yasuo, uwielbiam efekty dźwiękowe ogólnie z tej serii, a wygląd też niczego sobie.

Gravelord Azir, tutaj chyba nic innego Ci nie polecą. Świetny skin, z serii tych które uważam za lepsze niż ultimate Ezreal.

Kitty Cat Katarina, inne skiny sa po prostu słabe, nie pasujące do postaci. Natomiast ten ładnie się komponuje tworząc coś ciekawego.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Katarina z Walczących Królestw bądź Bilgewater. Ładnie prezentują się na splashach, w grze również. Osobiście posiadam tego drugiego.

Yasuo to raczej Krwawego Księżyca, albo W Samo Południe. Ma zmienione animacje w grze. 

Dla Azira wzięłabym Władcę Grobów, wygląda świetnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...