Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie botow.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Powrocilem, po 3-4 latach do tej gry z sentymentu. Posiadam tu 65 supe wp. Stad moje pytanie.

Czy M2Bob nadal ma platna licencje? W sesie czy nie ma moze darmowej wersji, lub jakiegos craka?

/Uzupelnienie, 

Mianowicie chodzi mi oczywiscie o globala. A jezeli nie ma takowej darmowej wersji, to czy sa jakiekolwiek malo wykrywalne boty na miedzy innymi Exp bota, oraz FishBota. Rowniez nie pogardzilbym jakimikolwiek DZIALAJACYMI hakami na pla ;) Pozdrawiam Serdecznie.

Opublikowano

Z tej strony pobiera się plczek o wadze 101 MB, który jest dwudniową licencją m2boba. Wkejasz to po prostu do folderu z m2bob'em i odpalasz. Do pobierania takiej licencji będzię Cie odsyłało co dwa dni przy próbie włączenia tego bota. I to na tyle, hulaj dusza, ale pamiętaj że darmowa wersja nie ma wszystkich dostępnych funkcji. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pod klawiszem "k" w metinie masz bota xD

Oni zrobili to chyba tylko dlatego, że im sie nie chciało już banować tych botków expiących w m1/m2. Teraz mają wymówkę że bot jest legalny i finał. A MY zacni użytkownicy tego forum możemy śmiało powoływać się na bota pod literką "k", gdy ktoś powoła nas o bocenie :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktos moglby mi napisac jak to wlasciwie dziala? Zrobilem konto, zalogowalem sie pobralem, pobralem rowniez ta free verssion, probuje sie zalogowac w okienku m2boba pasami ze strony, i nic sie nie dzieje, loguje sie na m2bob i wyskakuje mi ze Account expired!. Jakies rady?

Opublikowano

robie nowe konta i wyskakuje ze konta wygasly, o co chodzi ? Robie na innej przegladarce, a nawet na telefonie robilem i to samo ,, 

Edit/

Poradzilem sobie z tym problemem lecz nastal nastepny, mianowicie zmieniam zeby mi logowalo na dana postac, lecz caly czas loguje mi na ta sama [shopka] zmieniam sloty i nadal to samo, ktos cos ?

Opublikowano

A jeszcze kedmo pytanie mam.. jak z wykrywalnościa tego M2boba jest? wyrwał już ktoś bana?? hs wysyła jakieś logi? nie chce mi się tematu kolejnego zakładać.. pytam bo chetnie pograł bym z botem - w dopie legalnego exp bota nikt mnie nie zareportuje bo nie beda wiedzieć czy bot czy is..

Opublikowano

@up będą wiedzieli bo np legalny bot nie ma pelerynek poza tym te w grze pelerynki maja taka aueole nad postacia jak je uzywasz,a exbitach tego nie ma i szybkiego bicia czy speedhacka.Poza tym duzo by wymieniac.Co do logow im wiecej opcji wlaczonych tym większe prawdopodobienstwo wykrycia to w logach.

/niereg. sygna

Opublikowano

wiesz olac pelerynki.. ustawie bota na autopote, skile, normalny atak i zbieranie itemow(to co daje premium bot)... - cała noc może dropic riby czy inny badziew ;D

Opublikowano

@JanekZeWsi Pewnie nie czytales regulaminu,ale z dodaniem bota doszlo pare punktow,ze jak uzywasz skili w bocie musisz odpisac adminowi.Chore to jest ale taka polityka gf.Nie da sie wyeliminowac botow to niech kazdy je ma ;)÷

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...