Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego gracze nie mogą niszczyć na swoich działkach?

Patulus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem ,ze moi gracze nie moga niszczyc na swoich dzialkach. Ktos pomoze? Mam usuniete EssentialsAntiBuild , moje pluginy to: world edit, world guard, mini events, (plotme + defaultgenerator itp....), mob arena , permissionsbukkit, colored signs , vault, fig admin, clear chat,  iconomy, chest shop, essentials, jobs,  essentials protect, essentials spawn, multiverse core, sign shop i holographicDisplays.

Opublikowano

Usuń Essentials Protect i wklej konfigurację kolejno PlotMe oraz WorldGuarda.

Nie pomogło :(

W takim razie wklej konfigurację obu pluginów i sprawdź czy wartość spawn-protection w server.properties nie jest jakaś kosmiczna

Opublikowano

W takim razie wklej konfigurację obu pluginów i sprawdź czy wartość spawn-protection w server.properties nie jest jakaś kosmiczna

JEst ustawione na 0 :(

A co dokladnie mam ustawic w world guard?

Opublikowano

JEst ustawione na 0 :(

A co dokladnie mam ustawic w world guard?

Spróbuj ustawić na 1, wklej confingi, możliwe że masz jakieś inne flagi albo cuboidy się nakładają

Opublikowano

Spróbuj usunąć świat. Czasami podczas generowania pojawia się bug na czterech działkach. Sprawdź w logach czy na pewno dobrze plugin się wczytuje, oraz czy podczas generowania świata nie ma błędu.

coollogo_com-239801622.png

Opublikowano

Spróbuj usunąć świat. Czasami podczas generowania pojawia się bug na czterech działkach. Sprawdź w logach czy na pewno dobrze plugin się wczytuje, oraz czy podczas generowania świata nie ma błędu.

Dobra sproboje

Opublikowano

Nie pomoglo !!!!!

nawet gracz z op nie może niszczyć nic !

Opublikowano

Dodałeś permisje modifyworld, czy coś w podobie? Bez niej nie da się niszczyć.

Usuń pluginy Essentials AntiBuild, a jak to nie podziała to usuń essentials protect.

Jeśli i to nie pomoże to wklej logi z konsoli do pastebina i daj nam tutaj link.

coollogo_com-239801622.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

spawn protection daj na 0 mi to pomoglo

Jesli poszukiwales serwera surivival z mila atmosfera to dobrze trafiles na naszym serwerze znajdziesz:

-maly i przyjazny spawn

-drop pieniedzy z mobow

-plugin na tworzenie dzialek gdzie tylko chcesz

-brak dropu ze stone

-npc jako sklepy

-mila i kameralna amtosfere

ZAPRASZAMY!

IP: bochencraft.ench.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...