Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera prywatnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu oświadczam ,że możliwe ,że napisałem temat w złym dziale ale jestem pierwszy raz na tym forum. Postanowiłem dziś zrobić swój prywatny serwer metin2 na hamachi. Oglądałem wiele poradników na yt i gdy już wszystko zrozumiałem, ściągnąłem virtualboxa, hamachi, pliki serwerowe, clienta, navicata otworzyłem Virtualboxa zrobiłem tak jak youtuberzy na filmikach i wchodzę w settings , network i powinienem tu wybrać opcję Bridged adapter i powinno mi pod spodem wyskoczyć Hamachi a nic mi nie wyskakuję. Jedyna opcja jaką mam do wyboru to Kontroler gigabit (Dalsza czesc w załączniku). Odrazu oświadczam ,że już próbowałem takich rzeczy jak odinstalowanie hamachi i zainstalowanie jeszcze raz, zainstalowanie starszej wersji i nic nie podziałało. Dodam ,że przy instalacji hamachi wyskoczył mi komunikat ,że system potrzebuje jakiś sterowników. Szukałem ich lecz nie mogłem nic znależć. Na drugim komputerze to samo. Jeśli ktoś by wiedział jak mi pomóc to z góry dziękuje :)

post-1488610-0-73254800-1458580293_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...