Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do usuniecia

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź wyżej, to z pewnością tacy ludzie pojawiać się będą znacznie rzadziej.

Ja osobiście nie pamiętam, bym spotkał się w przeciągu ostatnich kilku miesięcy z takimi ludźmi

Opublikowano

Ja to nawet nie pamiętam kiedy się spotkałem z Polakami nie licząc premade xD Ale to prawda czym wyżej to częściej ogarnięci ludzie się trafiają :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

da sie jakos ten kraj z wyszukiwania wylaczyc?

Czy się da? Napisz dio riot'u, żeby przerzucili się na system Pay to Play i zdecydowanie spora część raków zniknie :D

Opublikowano

Taki naród, jak ktoś jest "wybity" [rak] dajesz mute bez pisania 'mute nida' i to wszystko. Wtedy się uspokaja, nie warto z takimi ludźmi pisać. Ja dziś gram supp, i idzie nasz yi na wroga nide w jungli, zabija ją, a ona "retard" to od razu dałem mute, bo to bez sensu, wyzywac kogos, bo zabił. LOL.

Opublikowano

wy k***a jesteście bezczelni pisać na swoich. zmutuj go po prostu; znajdz team; nigdy mi sie nie trafił taki polak ;_;

jak widać jesteście narcyzami, nie widzicie w sobie żadnych minusów (pewnie dlatego jesteście w tej lidze co jesteście xD)

po za tym może typ ma zły dzień i wyżywa się na grze a ludzie jak zwykle biorą wszystko na poważnie w gierce... 

Opublikowano

­To raczej zalezy od wieku, nie od narodowosci. Myslisz, ze tacy slowency, czesi czy grecy sa lepsi od polakow? Ich po prostu nie spotyka sie tak czesto

A polaczkow w te gre gra w c**j to nie ciezko trafic na jakiegos malego przyjeba, ktory dysponuje tylko dziesiecioma slowami w jezyku obcym

Opublikowano

Wczoraj trafił mi się taki polak grał poppy na topie, lecz miał iść suppa trol picki xD w 3 min już 0/2 i rage quit bo jungler mu nie ganknął w przeciągu 3 minut, a potem wygraliśmy w 4 xD

Opublikowano

Takie tezy są wręcz bezpodstawne. Toksycznych polaków spotykamy prawdopodobnie w takiej samej częstotliwości co flamerów innej narodowości. A poza tym, pomyślmy dlaczego zaczynają gadać głupoty? Bo większość ich jeszcze bardziej prowokuje. Zamiast wszczynać kłótnię najlepiej napisać spokojną wiadomość albo mute i koniec tematu. Bum! Flamer znikł.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Takie tezy są wręcz bezpodstawne. Toksycznych polaków spotykamy prawdopodobnie w takiej samej częstotliwości co flamerów innej narodowości. A poza tym, pomyślmy dlaczego zaczynają gadać głupoty? Bo większość ich jeszcze bardziej prowokuje. Zamiast wszczynać kłótnię najlepiej napisać spokojną wiadomość albo mute i koniec tematu. Bum! Flamer znikł.

Nie prawda. W większości przypadków jak jest "polaczek" to musi wyróżnić się zaszczytnym "pl" albo innym podobnym nickiem. Po czym wchodzi, flami, feeduje i dumnie oznajmia swoją narodowość. Dlatego mamy taką opinię, a nie inną, niestety.

­

Opublikowano

Nie prawda. W większości przypadków jak jest "polaczek" to musi wyróżnić się zaszczytnym "pl" albo innym podobnym nickiem. Po czym wchodzi, flami, feeduje i dumnie oznajmia swoją narodowość. Dlatego mamy taką opinię, a nie inną, niestety.

­

Wychodzi na to, że żyję w jakimś alternatywnym świecie, ponieważ nie spotykam takich ludzi. Może po prostu kwestia dywizji. Dużo osób mówi, że od plat+ zaczyna się normalna komunikacja ale na poziomie platyny widziałem akurat więcej flamerów niż np. w goldzie czy już dawno w silverze. Tak czy siak, warto zignorować i grać dalej, a nie prowokować do dalszego flame'u.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

polecam zaczac grac na euw

gram tam juz z 2-3 miesiace i ani razu nie widzialam polaka, serio xD

Bo z jakiej racji polacy mieliby grac na EUW? nasz serwer to eune

Polacy przenosza sie na EUW ze wzgledu na poziom w diamencie+

Ty jak jestes w brazie na EUW nie mysl sobie, ze grasz jak silver EUNE

Pragne przypomniec, ze temat jest o nas - Polakach. Jak sie kraj nie podoba to w*********c na zachod do szkopow i razem z nygami do szkoly chodzic

Zaloze sie, ze wiekszosc ludzi udzielajacych sie w tym temacie kiedys tez sie tak zachowywalo, albo i nadal sie zachowuje i tylko placzecie na forum, bo ktos wam uprzykrzyl gre komputerowa

­

Opublikowano

Nie, nie da sie.

Mozesz se grac na NA czy nawet EUW. 

Ja zacząłem grać na ruskim xD.

Mam kolegów z Ukrainy i oni wszyscy przenieśli się na rosyjski.

W ogóle gadając z nimi można zobaczyć, co sądzą obywatele tego kraju np. o wschodzie Ukrainy czy UE.

Co jest bardzo interesujące w tym kontekście, że można sobie porównać co mówią media w Polsce i na zachodzie Europy o Putinie a jakie mają zdanie ludzie z Ukrainy.

Oczywiście gadam z nimi też o poważnych tematach, wątpię żeby żartowali sobie.

Także zalecam poznać wschodnich sąsiadów i grać z nimi na ruskim serwerze.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...