Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki serwer medium polecacie ?

wagitmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko ! mam do Was pytanie, a mianowicie chodzi mi o serwer metina. Możecie polecic mi jakis serwer medium lub medium/hard? Dawno nie grałem i nie wiem jakie teraz serwery są na 'rynku' ^^ Chodzi mi głownie o taki serwer gdzie nie gra 100osob tylko troche wiecej ;d biorę pod uwagę Vesteris ale jakos mnie nie ciągnie do niego. Cos innego dobrego jest ? :P

Opublikowano

Polecam CarolineMT2, jest to bardzo fajny serwer medium/hard na którym gra sporo osób. Nie polecam Ci grać na Ravii/Nawie, ponieważ jest tam administracja która robi ludzi w ciula, eq z navicata, lewe smocze monety itp.

AnnwID.gif

Opublikowano

Szukam serwera gdzie jest max 99-170lvl. takie 250lvl'e mnie zbytnio nie interesują :p jak narazie carolinemt2 moze byc ale nie wiem ile on line :/

Admin na fp pisał, że jest 400 ja polecam Vesteris serwer ma 8 miesięcy a aktualizacje są ciągle i jest 1k osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...