Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkanoc

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby kogoś to interesowało, właśnie tak wyglądają nowe designy do peta. Designy są drogie jednak ładnie wyglądają.

Ich koszty to: 

AKTUALNIE-Zielony Mirage [Te designy po lewo] - 200k uri

-Chimery[Po prawo] i reszta Miragow 51zł/each

80740450762802146667.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma odgórnego rozkazu grania w tę grę, więc nie czaję tego jęku wyżej.

Co do pomysłu, jest okej, fajnie że bugpoint stara się dodawać coś nowego.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma odgórnego rozkazu grania w tę grę, więc nie czaję tego jęku wyżej.

tak coś nowego za 50 zł albo za pierdyliard tysięcy uri  fajnie na 100% sobie wszystko kupie i będę mieć

a czy oni  pomyślą o graczu co nie ma pieniędzy tak trudno zrobić za kredyty coś nowego czy tylko portfel w głowie?

PSlqjGC.png

Opublikowano

tak coś nowego za 50 zł albo za pierdyliard tysięcy uri  fajnie na 100% sobie wszystko kupie i będę mieć

a czy oni  pomyślą o graczu co nie ma pieniędzy tak trudno zrobić za kredyty coś nowego czy tylko portfel w głowie?

Kupowanie tego też nie jest obowiązkowe. Nie chcesz/nie możesz, nie musisz. Chcesz sobie kupić, żeby fajnie wyglądał? Idź do roboty, zarób i sobie kup. :) Wszelkie bonusy, które dostępne są za $$$ są dostępne w grze za uridium, pet to tylko wygląd, wiadomo że chcą na nim zarobić, bo jest to jakaś nowość.

Opublikowano

No dobra, nie chce to nie musze kupowac. Ale nie uważasz, ze cos co dodaje TYLKO i wyłącznie wygląd do takiej gry kosztuje za dużo? Cena powinna być o wiele mniejsza.

Zauważ to:

Sredni zarobek w Polsce: 1000-2000, koszt to 51zl.

Sredni zarobek w np. Niemczech: 2000+ a tam koszt jedynie 13€. Według mnie cena nie jest sprawiedliwa.

Opublikowano

Według mnie przeliczanie cen względem zarobków i waluty jest bezsensowne, lol. Tutaj masz kole za 5zł przy tych jak to określiłeś zarobkach 1000-2000, a tam 0.99euro za kole przy tych jak Ty to określiłeś zarobkach 2000+, takie przeliczanie nie ma sensu, bo to się nie przekłada na realia.

Opublikowano

Wciąż jednak pozostaje przy swoim zdaniu, ze to powinno być co najmniej 30% tańsze (a Ci co kupili za 51zl - rekompensata 50k uri) Niestety Niemcy po wojnach korzystali z pomocy innych państw i gospodarka drastycznie się u nich zwiekszyla (co przyczyniło sie do większego zarobku) a Polska po wojnach radzila sobie sama i sa efekty.

Opublikowano

51 zł za skina to rozbój druga sprawa czemu bogaty może mieć ładny wygląd a inny to już nie a może nie chce smutnym flaxem latać

podkreślam wszystkie nowości tylko płatności a kiedy dodali coś za okredyty hmm dobre pytanie a eventy ? tylko pro koxy mogą w eventach udział brać

PSlqjGC.png

Opublikowano

51 zł za skina to rozbój druga sprawa czemu bogaty może mieć ładny wygląd a inny to już nie a może nie chce smutnym flaxem latać

podkreślam wszystkie nowości tylko płatności a kiedy dodali coś za okredyty hmm dobre pytanie a eventy ? tylko pro koxy mogą w eventach udział brać

Hm.. tyle Cię widzę na forum i od tak dawna i nadal nie jesteś "pro koksem"? Czy stawiasz się w sytuacji innych? Pozdro

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

im dłużej patrze tym bardziej ta gra się pogrąża wszystko dodają tylko po to żeby wyłudzić hajs a że słabszy gracz nic nie może zrobić tyko bić dk z marnym rezultatem przez x lat

przez ten czas jak miałem moje konto mogłem tylko bić dk ale czy bym ubił 100 dk czy 1000 to nic nie da bo  i tak miał bym bić dalej a gdzie tu jakiś wgl postęp ? i to jest te darkorbit bicie dk przez pierdyliard lat po to żeby kupić jedną rzecz która zwyczajnie niewiele da i nadal będziemy na strzał ?

PSlqjGC.png

Opublikowano

im dłużej patrze tym bardziej ta gra się pogrąża wszystko dodają tylko po to żeby wyłudzić hajs a że słabszy gracz nic nie może zrobić tyko bić dk z marnym rezultatem przez x lat

przez ten czas jak miałem moje konto mogłem tylko bić dk ale czy bym ubił 100 dk czy 1000 to nic nie da bo  i tak miał bym bić dalej a gdzie tu jakiś wgl postęp ? i to jest te darkorbit bicie dk przez pierdyliard lat po to żeby kupić jedną rzecz która zwyczajnie niewiele da i nadal będziemy na strzał ?

Trochę się nie zgadzam z tym. Gra jest rozrywką i gramy w nią w celu przyjemności i oderwania się od rzeczywistości. Nie wiem jak u Ciebie ale ja nigdy bym nie grał w DO jeśli moim celem byłoby zrobić fullka i wszystkich niszczyć, takie jest moje osobiste zdanie i nie musisz się z nim zgadzać oraz jeszcze poza dk masz misje, uberki, wrota a przede wszystkim klany z którymi możesz gadać na TS i wspólnie spędzać milej czas oraz razem grać i bić te dk i misje. Po co grać w grę w której widzi się tylko "bicie dk przez x lat"? To bardziej wygląda na pracę w rzeczywistym życiu a nie GRĘ :)

Opublikowano

żeby robić coś innego niż bić dk to trzeba mieć dobre konto po za tym misje są do bani stare były lepsze więcej motywowały nowe dają pierdyliard expa i nic po za tym dawniej za głupie 10 dk była misja i nagroda motywująca zresztą np masz starą fulke  co byś  nie robił zero postępu grałem na starym acc sporo czasu w klanie top1 i się śmiali że mam takie konto teraz został mi kmiot na skandynawi 8 irków mało lf3 i bo2 i co dalej Rip

PSlqjGC.png

Opublikowano

Dawniej były motywujące misje? Czyli te dające 1m expa na wysokim poziomie też były motywujące? Raczej nie :v  Chcesz mieć szybki postęp? Zbieraj palladium i składaj zety. Jest to tysiąc razy bardziej opłacalne niż bicie dk przez milion lat. DK nie złoży Ci apisa, nie da Ci 50 cdd, kluczy, białki i uridium. No dobra. Uridium da, jednak pozostałych rzeczy nie ;p

Opublikowano

No bo to jest firma, która chce jak najwięcej zarobić i nie ma tu nic dziwnego, gdy są gracze którzy wydają spore sumki :) jednym szkoda jednym nie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...