Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Moje konto zostało zablokowane na paysafecard"w sposobie korzystania z my paysafecard stwierdzono nieprawidłowości. Ze względów bezpieczeństwa dostęp został tymczasowo zablokowany." 

Zmieniałem e-mail na aktualny,następnie nr telefonu,i teraz nie mogę się zalogować.Pisałem w tej sprawie maila,napisałem,że na koncie mam wpisane fikcyjne dane,jedynie na allegro używam prawdziwych danych i zaproponowałem przesłanie skanu dowodu z prawdziwymi danymi,teraz otrzymałem maila  "Próbowaliśmy się z Panem skontaktować lecz bez skutku. 

Prosimy o kontakt telefoniczny z nami na 00800 0729 7233 w celu weryfikacji konta.
Od pon. do pią. od 09:00 do 17:00"

Jednak nikt do mnie nie dzwonił,również nie dostałem żadnego maila.Połączenie z tym numerem jest darmowe? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia czy dzwonic na tą infolinię bo nie wiem co mam im powiedzieć.

Miał ktoś podobny problem?Jak przebiega taka weryfikacja o co mogą pytać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...