Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję budowniczego/budowniczych!

caoshunter22PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nazywam się caoshunter22 ,a w realu jaro :) W dzisiejszym pytaniu chciałbym się zwrócić do ludzi ''utalentowanych'' do tworzenia niesamowitych rzeczy na serwerze minecraft :) Dobra więc przejdę do rzeczy nie powiem że ja źle buduję lecz nie mam już na to czasu i dlatego się do was zwracam o pomoc.

Co oferujemy?

# Ranga na naszym TS3 oraz na serwerze ( Serwer nie jest jeszcze stworzony ale niedługo będzie! )

# Uprawnienia np:  //wand ( Nie OP ) :)

# Wyróżnianie się na serwerze :D

# Szybki kontakt do Wlaściciela! ( Szybszy od gracza )

# Działki na których można budować na serwerze ( tylko dla budowniczych )

Czego oczekujemy?

# Minimum 14 lat :)

# Udowodnienie pięknego budowania

# Godzenie się na każdą propozycję (Wlaściciela)

# Bycie ''Ogarem''

# Dokładanie się w małych pulach do serwera :)

No i myślę że to będzie na tyle oczywiście jeszcze pogadamy np. na skype o tym co możemy zaoferować :)

Kontakt:

Skype -> jaarek02

Steam -> caoshunter22

Cześć i do zobaczenia! 

Opublikowano

Budowniczy ma się dokładać do serwera? Śmieszne.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Witam, jestem budowniczym w grupie AseriaBuildTeam. Polski przedstawiciel owej grupy, jestem skłonny przedstawić Panu naszą oferte. Portfolio oraz wycene mozesz otrzymac w ciągu 12 godzin, a samą mape nawet w 3 dni (średnie mapy)
Ceny małych budowli (10-30$) średnich (30-100$) oraz duzych (100$+)
​Zapraszamy. 
Strona: 

http://aseriabuilds.net/

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Takie info, nikt ci nie wybuduje mapy za darmo("Tworzenie niesamowitych budowli", "Udowodnienie pięknego budowania"), a jak jeszcze będzie się miał dokładać, to was wyśmieje (tak nawet małe pule).

Akceptowanie każdej propozycji własciciela... nawet jeśli to co właściciel proponuje to kompletny syf?

Co to jest 1,50zł co miesiąc (3,69sms)? Prawie nic więc i tak nic to nie zmienia.

Co oferujecie takiemu budowniczemu?
- Kontakt do właściciela - podstawa,
- rangi na ts/serwerze oferuje każdy kto chce mieć stałych budowniczych
- uprawnienia //wand, nie op, śmiech na sali.
- wyróżnianie się, żenada
- działki? pewnie 100 na 100 prostego terenu bez możliwości edycji terenu czy czegokolwiek, bo oczywiście nie op tylko //wand?

Pokazałem ci tylko co robisz źle i trochę to skrytykowałem, to nie hejt, tylko jakieś światełko w tunelu dla was.

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...