Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po reinstalacji nie mam opcji wyboru języka polskiego w skyrim

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po reinstalce skyrim na steamie nie mam języka polskiego, w dodatku nie mam opcji wyboru miedzy grą w trybie pełnym albo w kinowym. Reinstalowany 2 razy, spójność plików sprawdzona, dalej nic, google nie pomoga ;( 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Po usunięciu Skyrima usunąłeś jego folder z folderu Steam`a (C-->Program files-->Steam-->Steamapps-->Cammon) oraz folder z zapisami z "Moje dokumenty" jeżeli tam są? :v

@Edit

Skyrim ma chmurę, więc nie masz się o co martwić. Chyba ze wyłączyłeś tą opcje.

Opublikowano

Po usunięciu Skyrima usunąłeś jego folder z folderu Steam`a (C-->Program files-->Steam-->Steamapps-->Cammon) oraz folder z zapisami z "Moje dokumenty" jeżeli tam są? :v

Usunąłem folder skyrima a co do folderu moim dokumentach to nie, bo są tam savy 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Steam zapisuje wszystko w chmurze. Co do języka - nie pisałeś, czy sprawdzałeś język gry we właściwościach gry. Nie dla wszystkich jest to oczywiste, więc warto o tym przypomnieć. 

Opublikowano

Steam zapisuje wszystko w chmurze. Co do języka - nie pisałeś, czy sprawdzałeś język gry we właściwościach gry. Nie dla wszystkich jest to oczywiste, więc warto o tym przypomnieć. 

W właściwościach gry nie mam do wyboru języka polskiego(o ile chodzi ci o kliknięcie właściwości w bibliotece gier na steamie) 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Można powiedzieć, że mam. Wbiłem na konto kolegi pobrałem skyrima legendarną edycje, wróciłem na swoje konto i kupiłem podstawke skyrima. 

Wszystko mi mówi że masz klucz UK. W tym nie ma języka polskiego. 

i to jest dziwne, przez 50 godzin grałem w skyrima w pełni po polsku, aż do pierwszego reinstala. Teraz wystąpił bug, że nie ma dialogów. Na innym pisało żeby usunąć wszystkie pozostałości po skyrimie ręcznie. Usunąłem skyrima na steamie, wszystkie pozostałości po modach i wszystko w moich dokumentach (Rip  50 godzin gry) :_;

@Edit 

Sprawdziłem teraz, że dodatków nie mam, ale mam zrobione z nich osiągnięcia, więc ok :D

@Edit2 

No kto by się spodziewał, nie działa! 

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Problem rozwiązany. Usunąłem wszystkie pliki, łącznie z tymi w moich dokumentach i pobrałem skyrima LE na steamie u kolegi, wróciłem na swoje konto i działa. 

28u5tsm.jpg  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...